JULMYS

Lite smått sur har just suttit och skrivit om vår julpyntar tävling på internatet och just när jag var klar så försvan det. Så får väl börja om igen.
I går var det alltså den dagen då Julpyntar tävlingen avgjordes. "Domarna" skulle gå mellan våningarna och se vilken våning som var mest jul snygg. Vi var väldigt sega med pyntandet  så inte förren klockan tre igår så tog vi oss i kragarna och drog och köpte jul pynt och resten av eftermiddagen pyntade vi. :)
Det blev faktiskt riktigt bra, och internat ledarna/ domarna var riktigt nöjda med oss. (ska försöka ladda upp några bilder snart så får ni se hur snyggt vi har det :))
Det var även lusse vakan igår på skolan, så var i skolan halva natten och sjöng singstar, blev utklassad på gitarr hero, såg på film och spela lite tweester. Var faktiskt ganska mysigt.
Även denna dag fortsatte med julmys och även lite lucia. Vilket var ett fjasko. De skrattade igenom sig hela. Våran rektor skämdes så mycket att han har bett om ursäkt på vårat intranät, för att vi var tvungna att se det. lite smått kul hihi.
Nu nalkas det Idol final snart HEJA ERIK! :) / Lovisa
julafton för tre år sedan hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0