SOS GUTE

Det roliga är att jag har alltid lust att blogga när jag inte har tid, men när jag väl har tid så vill jag inte? Men nu tvingar jag mig själv att skriva lite, Desirée är i Växjö och spelar innebandy och Lovisa spelar cup kommunal så det är väl jag som får sköta bloggandet under helgen.

I torsdags så var det första gången jag tränade på riktigt länge, och det var fantastiskt kul! Att kunna springa igen utan att ha ont, den känslan går nästan inte att beskriva. Är duktigt sugen på innebandy nu, får träna upp mig ett tag till sen blir det till att börja spela matcher igen. Vet inte hur länge jag måste vänta med fotbollen, men hoppas att det funkar det med snart. Känns skönt att kunna sporta igen, jag hatar att vara skadad.

I dag var jag och såg innebandy i Hemse hallen, Hansa/Hoburgs A-lag (herrar) hade match, och mål fick jag se. Resultatet blev 20-2 till Hansa/Hoburg, inte direkt någon spänning men det var bra stämning med publik och musik. Vädret idag har också varit underbart, så en promenad i solkskenet med hundarna blev det också. Hade egentligen tänkt dra ut och jogga i kväll, men nu är det så mörkt ute så jag tappade lusten. Om det är något jag måste jobba upp så är det min kondition, det är nästan skrattretande hur dålig den är.

Som vanligt ska ni få lite onödig fakta: en grisorgasm vara i cirka 30 minuter.


Idag när jag satt och såg reprisen av SOS Gute på tv så började jag undra om det bara är vi gotlänningar som ser på det? Jag tycker att det är skit bra, men det kanske bara är för att jag känner till platserna de åker till? Inte vet jag. Så är det någon person som läser detta och inte bor på Gotland, brukar du se på SOS Gute? (;

PUSSSS / SANDRA SJÖBERG


TAGGA!

Nu vad besöket hemma på Gotland över, och det är dags att åka till Sandviken för att spela Cup komunal!  Så nu är det bara att tagga! Det  blir väl att satsa på att hålla nere sifrorna. Jag ska fan va som värsta muren, haha. Försöka iaf ;)

Och föresten så skrämer sandra skiten ur mig, så det är lika bra att jag flyr. ;)



/LOVISA


SAMHÄLLE (IGEN)

Äntligen har jag skickat in uppgiften. Jag är trött som bara den och ögonen faller ihop hela tiden. Skulle kunna tänka mig att uppsatsen blev fruktansvärt dålig, men så är det bara. Skönt att ha lämnat in den i alla fall, och jag hade egentligen ungefär 40 minuter kvar innan den skulle ha varit in skickad 00.00. Men jag orkar faktiskt inte vara vaken längre, så nu går jag och sover i min sköna säng.



KISS / SANDRA


SAMHÄLLE

Min samhällsuppgift ska vara inne om exakt 1 timme och 49 minuter. Dags att börja skriva, TAGGA TAGGA TAGGA!

/SANDRA

VÄRT ATT SE!

http://www.youtube.com/watch?v=VhgbMH6iQ9k

SAKNAR HÖGBY

Idag har jag en massa att berätta. Får se om jag hinner/orkar berätta allt. Det började med att jag gick upp klockan 09.30 och slöade hela morgonen, åkte sedan till Klinte och trodde att jag började första lektionen 12.10. Men hade visst börjat 11.50, men vafan. Fick tillbaka provet och är missnöjd som fan. Efter att ha försökt jobba lite så insåg Therése och jag att det var omöjligt så vi drog, och det gjorde typ alla andra också. Sedan lånade jag Robins busskort som jag visste hade gått ut, men man måste vara lite korkad ibland så jag låtsades till busschauffören att jag trodde att det funkade och fick åka med gratis. Skit pinsamt när det började pipa och visade rött när kortet inte fungerade, men jag höll minen. Sedan hälsade Arvid, Emma, Therése, Emil och jag på Högby, och det var nästan så att man blev tårögd. Längtade tillbaka som fan, och nu låter det skit konstigt med det går inte att förklara. Älskade verkligen min klass, 9:3A. Jag köpte polen-planschen också för 10 kr. Det var verkligen kul att träffa alla lärare, speciellt Maciej, och jag försökte hitta min älskade lillebror men träffade inte honom för än skoldagen var slut. Från kiosken hem så skjutsade Rasmus mig på cykeln, för jag hade ingen och orkade inte gå. Nu sitter jag här och skrämmer vettet ur Lovisa och försöker jobba mitt samhällskunskaps arbete, som går åt helvetet. IG HERE I COME. Men ska se om jag kan få hjälp av Sussie.

I kväll ska jag träna innebandy för första gången på hur länge som helst, ska bli riktigt kul. Var vid naprapaten i går och fick reda på en massa dåliga nyheter, som jag inte hinner skriva om nu, för nu ska jag försöka plugga.


Min förra klass, 9:3A. Underbara människor.


PUSSSS / Sandra


TRAFIK FARA!

Har äntligen fått mina övningskörnings papper, så idag har jag varit ute och kört. Fy fan vad jag var värdelös. Värsta trafikfaran! te.x i en korsning så lutade det lite så rullade jag typ bara bakåt och bakom mig stod det en lastbil och jag bara fortsatte att  rulla och rulla och inte kom jag framåt nej. Men rullade iaf inte in i lastbilen som tur var, och efter ett tag kom jag äntligen frammåt, pust.

Måste packa ihop alla min grejer idag lämnar Gotand i morgon, fuck har ännu en massa saker jag skulle villjat göra här hemma innan jag åkte tillbaka, men men. 
Han te.x inte träffa min kära porrboll så mkt men på jullovet då jävlar! ;)

 
/lovisa


MYCKET!

Fy fan vad jag är trött! Här har man höstlov men ändå har jag gått upp innan 7 två dagar i rad suck. Men får väll skylla mig själv, ingen som tvingat mig hälsa på, på Donner och Säve precis.
Donner igår alltså, hälsade på min kära Sandra Kattis Sjöberg! Jag gillade fan Donner måste jag säga, Sandra hade en mycket mysig klass också. Men måste skvaldra att Sandra inte jobbade så bra i går dock hih ;)
Efter Donner igår så åkte jag in till Visby och spänderade kvällen men Linnéa, mycket mysigt! Fick träffa hennes polle också, söt sak.
Idag så hälsade jag på Desirée på Säve, var ganska kul. Fick träffa massa folk jag inte sätt på länge så :)

Efter Säve gick jag, Desiree, Siri och Anneli hem till Anneli där var vi ett tag och sedan gick vi  vidare till bowling hallen och Bowlade. Jag tog ut mig för mycket i börja och börja med två straikar och en spärr så sedan gick det bra utåt. Men det var väl de tre första omgångarna som räknas? ;)

Just det värt och veta så slog bästa Anneli rekord i cykling idag, som hon är väldigt stoltöver hon cyklade hela
500m utan att trampa eller hålla i sig :)

 
Anneli Pettersson go och glad kex choklad :)<3
/LL

EN SNABBIS

Sådär, då har jag äntligen lagt in alla bilder i från kameran till datorn.

Om jag är frisk i morgon (har varit hemma i från skolan idag) så ska Lovisa hälsa på mig på Donner. Hoppas att jag är frisk, det är tråkig att vara hemma när alla andra är i skolan. Detta är faktiskt första gången som jag är hemma från skolan sen vi började 1:an, jag har inte ens tagit ledigt. Lite smått stolt.

Nu ska jag dricka te för att det är så gott, men först ska ni få lite onödig fakta av mig: Den röda pricken på 7UP kommer från dess uppfinnare. Han hade röda ögon för att han var albino.


Lite bilder i från Växjö, kommer ladda upp fler någon annan dag när jag orkar. På den första bilden är det Desirée och jag, och andra bilden är det bara jag för jag är ett ego. Sista bilden är en snygg hoppbild på Desirée och Lovisa.

PUSSS / Sandra



ALLT & INGET, ÅTER IGEN

Fanny åkte just hem (snyft) så nu sitter jag och lyssnar på Sam och Daniels låtar som Sandra skrev om, håller fan med henne gillar de låtarna skarpt!

Som jag just skrev har Fanny åkt hem, vilket är tråkigt för vi hade så skoj och nu sitter jag bara här och glor..
Gör fan inget här hemma, men i morgon ska jag iaf till Linnea i stan och sova där! Skulle igentligen till Donner men sandra är typ sjukt :(

Fick mail i dag från Gotlands ff stod vilka som blivit uttagna till Cup Komunal, haha fy fan vad vi kommer att förlora. Oj nu kanske jag låter jätte bitchig men alltså vissa är inte alls bra, tyvärr :S Jag var iaf den enda målvakten som blivit uttagen, vilket jag tycker om! Hihi får jö spela hela matcherna då jo :)

Haha hittade en gammal bild som jag här bjuder på ;)

innebandy laget för typ 2 år sedan

pöss / lovisa

IG? NEJ TACK!

Ojojoj jag är inte så speciellt aktiv här, men tyvärr så har jag ingen data i stan, så kan inte skriva varje dag, men ska försöka skriva varje gång jag är hemma.

Aa jag är iallfall hemma nu en halvtimme till, hade glömt mitt svenskaarbete hemma, (som skulle ha vart inne för flera veckor sedan) och om jag inte lämnar in det nu så kommer min lärare skicka hem IG-varning... ooopss. Nja lite onödigt att få det när jag egentligen har arbetet klart men bara glömmer lämna in det hela tiden. Jaja det är i alla fall därför jag är hemma en snabbis, tar bussen in till stan igen 17.35.

Det som är bra med att komma hem är iallafall att man får supergod mat, som man slipper laga själv, och den blev just klar, så nu ska jag gå och äta. :)

// puss Desirée

Haha hemskt fin bild på mig.... inte x)
                           Desirée & Sandra

SWEDISH IDOL

Minns ni Sam Hagberth från Idol 2007, det året som Marie Picasso vann? Han med den där hesa underbara rösten som kom på en 7:e plats. Många idoler undrar man vart de tog vägen efter idol, har de lagt ner musik karriären? Just det undrade jag om Sam, vart tog han vägen? Idag, när jag satt vid datorn och letade runt lite på Spotify så hittade jag en låt med Sam från 2008, märkligt att jag aldrig hade hört den förut, men det är kanske bara jag som har missat den. Låten heter i alla fall ”Something Real.” Bara för att jag hittade den låten kom jag att tänka på en annan person som var med i Idol samma år, som kom på en 4:e plats, Daniel Karlsson. Fruktansvärt bra röst, och efter lite sökningar på nätet så hittade jag att han skulle släppa en skiva nu under 2009, men jag har inte hört något? Men jag hittade däremot en singel som också släpptes 2008, som Sams singel, och den låten heter ”Would You Believe.” En låt som Daniel gjorde sjukt bra under Idol var You’re The Voice, och den låten gjorde ju också Kevin Borg 2008 i Idol. Som avslut måste jag bara säga, att jag tycker Idol är ett sjukt mysigt och underhållande tv program.  


Sam, Kevin & Daniel. Kanske inte mina absoluta favoriter från Idol, men de är i alla fall bland de bättre som har varit med.

Sandra Sjöberg

ALLT OCH INGET!

Just varit ute och övningskört, jag måste säga att jag tror det är bra för sammhället att mina papper ej har kommit ännu så jag inte får köra på de stora vägarna. Det började iaf inte så bra med min körning idag, först skulle jag fixa backspegels så den ramlade av, sen skulle jag köra ut från gården då var jag på väg i diket och lite så hih. En applåd till mig.!

Nu ska jag snart upp till Hemse och röa lite, och sedan ska jag va med fanny! :)


(fuerteventura ca 1år sedan L, F )
kisses / L


EN SPERMIE & EN MOPED

Jag har inte tid att skriva i bloggen ikväll, jag ska i stället skriva om bilar och hur de förstör miljön, på engelska. Önska mig lycka till! Men som vanligt ska jag avsluta med lite onödig fakta, bara för att jag tycker det är kul. Idag vill jag berätta att en spermie åker fortare än en vanlig moped.

Love / Sandra S

PS: kul att vi äntligen har fått någon kommentar.


TJUGOFEMTE OKTOBERG

Sitter här med mammsen och ser reprisen från Fredagens Idol, missade jö det eftersom jag åkte båten. Jag börjar fan hålla med Sandra, Niklas är fan bra, (och söt) så va fan åkte han ut för?  Ne Rabih kunde ha åkt ut tycker jag. Men självaste idol blir jö bara sämre och sämre, det var fan mycket bättre 2004 tycker jag.

Annars så har jag väl inte så mycket att säga, gårdagens kvällen med Linnea var mycket mysig! Precis som det brukar vara. Vi käka chips, snacka och såg lite på tv.
"Men det är årstiden fel" HAHA! (snygg kommentar från Linnea).

Idag ska jag bara  ha en lugn dag med mammsen och pappsen, det blir nog trevligt. 
 


LC & LL 16 års vänskap, rostar aldrig! <3


HÅRFÄRG

Bloggen är nystartad, den har inte ens existerat i en vecka. Skit kul att det är många som läser, men varför kommenterar ingen? Så jag tycker att alla ni som läser får skärpa er lite.

Satt just och funderade på vilken hårfärg som passar mig bäst, och har skit svårt att bestämma mig. Svårt att se på bilderna kanske. Jag gillade egentligen att ha det ganska mörkt, men det var så jobbigt att färga det hela tiden eftersom att jag egentligen är ganska så ljushårig... Jag har färgat håret regelbundet i cirka 2½ år nu, och börjar bli riktigt trött på det. Skriv gärna vad ni tycker (vilken färg som passar mig bäst) för nu vill vi ha lite kommentarer här i bloggen ;)


Som vanligt avslutar jag med lite onödig fakta: det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

/SANDRA S


FOTBOLL

Idag har jag varit inne i Visby hela dagen. Har spelat match och tränat med Destrikt 93. Matchen var mot Dahlem C (de hade lånat in några från A och B - laget också) blev 2 - 2. (0 - 0) Jag fick stå första halvlek, misslyckades med några utsparkar och gick lite vilse på en hörna annars gjorde jag inte så mycket. Men det var bra uppladdning inför cup komunal som är nästa helg. Sen på träningen, tränade vi in lite hörnor, avsparkar, straffar och sådant.

Nu sitter jag här och bläddrar lite på tvn, hihi bubmbibjörnarna går på 1, värt! Fan vad jag brukade älska det, var fan det bästa som fanns när man var liten ;) Snart så kommer Linnéa JIPPIE! Har inte sett henne på typ två månader, så jag saknar henne <3. Vi ska nog inte göra något specelt bara ta det lugnt, men det blir kul iaf :D

PUSS OCH KRAM SKUMMBANAN! / LOVISA!
'
(Sitter vid fel data så hadde ingen annan bild.)

TRÖTT

trött, trött, trött, trött. Så gå å lägg dig då människa, men nej, min kropp styrs nog av nån gammal galen proffessor som sitter bakom spegeln och gömmer sig.. Så jag får nu gå och övertala den galna proffessorn att styra mig till min underbara säng, så jag kan få mig en blund, innan John Blund tar slut på hela sitt förråd med sömnpulver. Så om det är någon som inte kan sova ikväll så vet ni att Desirée inte lyckades övertala den galna proffessorn att låta henne gå och sova en blund.

 // kyss på er alla från roboten Desirée

NICKLAS HOCKER

Okej, jag kan inte hjälpa det. Men jag tycker att Nicklas Hocker som åkte ur idol ikväll är sjukt sexig. Jag har svårt att sätta fingret på vad det är, men jag bara smälter. Men jag är verkligen inte som de där småtjejerna med blonderat hår som skriker och grinar så det blir så in i helvettets pinsamt, nej verkligen inte... Håll er till Johan Palm.



Idag har jag hjälpt min bror med matten i cirka 2 timmar, så nu känner jag mig duktig. Jag älskar att vara storasyster, och jag älskar att ha en lillebror. Ibland kan jag till och med älska matte. Just känner jag för att gå och mysa med min hund Lucy i sängen, kanske se en bra film. I morgon blir det till att gå upp klockan 07.00, så jag bör gå och lägga mig nu om jag överhuvud taget ska orka ta mig ur sängen. Men ska kanske börja på min engelska uppsats? Vi får ser hur det blir med den saken.

För er som vill veta så kan jag meddela att cirka 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.

Puss och godnatt, /Sandra Sjöberg

DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL

Hur var festen igår??
Hmmmm låt mig tänka..... tråkig, visst det blev väl vissa stunder som var roliga, men för det mesta var det ganska tråkigt, men som sagt vissa saker var jäkligt roliga ändå. :D tänker inte skriva allt vi gjorde för det har jo sandra typ redan gjort.
Jaja här kommer lite bilder från gårdagen, bland annat på oliver, som jag lovat han att lägga in.

Desirée & Sandra
Felicia, Sofie, Anna & Rebecka
Stephanie

Jessica & Jennie
Oliver
Oliver

OliverOliverOliverOliver

Anna & AngelicagSandra & Desirée
Oliver, Jennie & Jessica

/// XOXO Desirée


HÖSTLOV!

Nu har jag äntligen fått HÖÖÖSTLOV! Så jävla gött ska ni veta. Sitter här på min ny städade rum! Ja ni läste rätt jag har tagit mig i kragen och städat. Jag skurade till och med golvet så all heder till mig. Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Vi hade fotbolls träning med temat skott/tillslag. Men det blev inget seriöst utav det eftersom tränaren för det mesta hade betygs samtal med tvåorna. Men det var ändå kul, men roligaste hade nog de som såg på. Vi skulle skjuta på en boll som låg på en hög kon, vi skulle komma med sne ansats och konen skulle ike röra sig ur fläcken. Hur tror ni det gick? Ja Lovisa började med att skjuta på konen så den flög i väg den med (men det gjorde det typ för alla så hihi).

om två timmar går bussen till Oskarshamn! Sen klockan nio går båten tre timmar efter det är jag äntligen tillbaka på kära underbara GOTLAND! :D






två bilder från dagens träning pöss / LOVISA

PARTYYY

Blir till att berätta lite kort om vad som hände i går. Jag och Desirée tog bussen 14.55 till Visby, Desirée skjutsa mig på sin cykel från busstationen till hennes nya hem, så nu har jag jätte ont i rumpa. Men det får man ta. Vi handlade lite på Willys och tjock och onyttig som jag alltid är köpte jag godis. Till mitt försvar vill jag bara säga att godiset bara kostade 39 kr/kg. Efter det gjorde vi oss i ordning och drog sedan vidare på förfest som var mycket trevligt. Klockan kvart i 10 så började vi bege oss mot den "riktiga festen" och jag var taggad som bara den, men fy det var inte alls lika kul som sist. Är riktigt besviken, men kanske hade lite för höga förväntningar.

Runt klockan kvart över två var vi hemma hos Desirée igen och jag började slakta min godispåse, vi satte på en film som heter Superhero Movie som var skit kul. Men orkade inte se hela utan däckade efter bara en halvtimme på luftmadrassen. Nu sitter jag här och ser ut som ett fån, känner mig oerhört äcklig. Nej, nu ska jag äta mat.

Sandra Sjöberg


Sandra & Desirée

HUMOR

Tänkte bespara allas plåga där ute i lanet, alla de som sitter och klurar på vad en giraff och en banan har gemensamt. Tro det eller ej men det är inte att båda är gula. Nej. Utan rätt svar är: båda börjar på B, giraffen heter Bengt.

Bara för att jag har så tråkigt ska jag här nu bjuda på ännu mer roliga skämt.

Katt åt linjal, blev mätt.
Katt åt stekpanna, fräste.
Katt åt elskåp, blev proppmätt.
Katt åt ballong, var blåst.
Katt åt bakpulver, pös i magen.
Katt åt bildäck, spann loss.
Katt åt dörrvakt, blev portad.

Humorn är på tobb! HA DET GÖTT! / Lovisa


D & L

BARA FÖR ATT JAG INTE ALLS HAR TID

Jag har inte alls tid med detta, men kan inte hjälpa att jag tycker det är roligt.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Favoritgodis: Lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: Fisk
Kläder just nu: Mjukisbyxor & vitt linne 
Vad sa du senast: När ska vi käka?
Fisk eller badkruka: badkruka
Hur många kuddar sover du med: 2 
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 st
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: Nej
Stjärntecken? Fiskarna
Rädd för insekter? Ja, lite
Äckligaste insekten: Spindlar
Chips, morötter eller godis
? Godis
Gungar du på stolen? 24/7
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump
? Jadå
Saltar du på maten? Nästan alltid
Gillar du att sjunga? JOOO
Brukar du sola? love it
Vad gör du om du får hicka? försöker svälja och hålla för näsan men det funkar aldrig

SANDRA SJÖBERG

BARA EN DAG KVAR!

Kändes som det var min tur att skirva blogg nu så jag får väll göra det.

Sitter här på mitt lilla internatrum, har just slutat skolan. nu är det bara ca 10 timmar kvar av denna dag. Har ingen aning om vad jag ska göra? Eller jo jag måste göra klart min artikelanalys och fixa till engelskan så det blir flytande och så kanske jag borde städa mitt rum, men det är jö så tråkigt! Mitt liv måste låta så kul jämfört med Sandras och Desirées. Jag menar att plugga och städa låter väll 100 gånger roligare än att dra in till stan och festa... eller?

Men nu är det bara en skoldag kvar sen har jag äntligen HÖSTLOV! :)
Det ska bli så skönt att få va hemma en hel vecka, har inte vart hemma så länge sen sommarlovet. Skönt att bara få ta det lugnt och träffa alla kompisar, och mammi och pappi. Det är bara så jävla synd att alla andra går i skolan, vad ska jag göra om dagarna? Hänga på Donner och Säve varje dag? Njaa..
Så är det cup komunal också, hoppas verkligen att det går bra för mig, vill verkligen inte göra bort mig som jag som jag gjorde under elitlägret, det var fan hemskt!

(Desiree okej bara för det är kära Havdhem kiosken så får bilden gå bra, hihi.)

Nu hade jag tänkt att jag också skulle avsluta mitt inlägg lite bra, som sandra så här kommer en liten gåta;                 Vet du vad det är för likhet mellan en banan och en giraff? (svaret kommer i nästa inlägg)

PUSS & / Lovisa


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Hemma i kära havdhem igen.
japp så länge klarade jag av att bo i stan..haha.
Nej allt är klart inne i visby, köpt mikro och massor med mat, och sov där ikväll, toppenskönt att ÄNTLIGEN ha ett eget ställe, men som alltid borta bra men hemma bäst, för hemma får man maten lagad åt sig. x)

Nej, men är hemma för att hämta lite kläder inför the party ikväll, som ska bli så jääkla bra. Så jag ger mig nog snart av in till stan igen, men då med Sandra bredvid mig på bussen, så drar vi hem till min lya och fixar oss lite sen är det paaarty.

Detta blev ett kort inlägg, men har som vanligt bråttom för att jag ska fixa en massa annat, och sen in till visby. ( och Lovisa den bilden är snygg, havdhem kiosk jo. ;) )        och bjuder på denna fina bild på mig och mina underbara syskon här nedanför. :D ( måste bara säga att denna bilden är över två år gammal, bara så ni vet)


Jasmine, Alexander & Desirée

// Kyss Desirée

21:A OKTOBER

Kom lite kläder idag som jag hade beställt från internet, skönt med lite nytt i garderoben. Här är en av tröjorna, såg nästan snyggare ut på för en gång skull. Brukar alltid vara tvärtom.



Tyvärr så blev det inte Visby med Desirée ikväll, eftersom att det inte fanns någon buss som passade. Men jag åker in i morgon i stället och hänger där hela dagen. Sen mot kvällen ska vi göra i ordning oss och sedan dra på förfest, hoppas att det blir lika lyckat som sist. Efter det bär det av mot "den riktiga festen" som jag inte riktigt vet vart den ligger. Men det löser sig alltid, kul ska vi ha i alla fall.

Jag vet att jag skrev att jag skulle berätta mer om vad vi gjorde i Växjö, men jag har inte fört in bilderna från min kamera till datorn än, så det får bli en annan dag när jag har mer tid.

Var vid naprapaten idag och det gick bra! Fick ytterligare ett träningsprogram (mitt 3:e) att följa och funkar det kan jag nog börja sporta lite försiktigt nästa vecka. Ingen fotboll på ett tag däremot, men innebandy kan jag köra. Man belastar inte låret på samma sätt i innebandyn som man gör i fotbollen.

För att avsluta detta korta blogginlägg så vill jag än en gång dela med mig av lite onödig fakta, denna gång vill jag informera att man tillbringar cirka sex månader av sitt liv på toaletten.

/Sandra S


DESIGN

Nu har jag gjort om designen lite. Är inte riktigt klar men jag kan verkligen inte komma på hur man ändrar en sak, så det blir till att sova på saken och försöka lösa det i morgon. Får skriva ett inlägg i kväll igen, för just nu hinner jag inte för jag ska försöka hitta en buss som går till Desirée i Visby.



(headern i miniatyr format)

PUSS & KRAM
Sandra Sjöberg


SUCK

Har just haft engelska prov, suttit och pluggat hela morgonen eftersom jag ändå inte haft lektion. Men det verkar inte spela någon roll hur mycket jag än pluggar jag glömmer ändå bort allt när jag sitter där med pappret framför mig. Precis som det hände med kost och idrotten, ah undra vad jag fick på mitt omprov? Måste verkligen göra ett bra arbete nu för att jag ska lyckas få något bra betyg. (fan brukade inte jag va smart förut?) Nej jobba med kost och idrotten var det så varför sitter jag här?

Måste bara göra en hälsning till min kära Desiree, Desiree sa vi inte att vi inte fick ta fula bilder på varandra? ;)
Ni läsare får gärna ignorera bilden på mig som Dessan la upp, hihi.


puss på ljumsken / Lovisa


FLYTT TILL VISBY

Jaha, nu blev jag den sista att skriva det första inlägget, men är så hemskt dålig på att vara aktiv på blogg, men nu ska jag fasen bli mästerbloggaren själv.

Flyttar in till visby idag, och vi ska ge oss av om mindre än en timme, och som ni kanske har gissat så har jag varit så seg med att packa alla mina grejer, så jag har ännu en massa att packa ner. Så jag känner mig så jäkla sressad just nu, och saken är att jag redan packat tre stora väskor och har ännu mer kvar att packa, känns inte som att vi kommer få plats i bilen, men i alla fall ville ändå skriva ett inlägg innan jag ger mig av på mitt livs äventyr. haha. :)
Ikväll så kommer kanske Sandra och hälsar på mig i mitt nya boende om hon hinner, det hoppas jag verkligen att hon gör, det skulle vart toppenkul. Annars så kommer hon imorrn och sover hos mig efter en låååång natt med partaj. Fasen va kul vi ska ha Sandra. ;)

Men nu måste jag gå och packa ner hela mitt rum, och rulla in till stan. Ha de bra. puss kram kyss hångel. // Desirée


Desirée                Lovisa            Desirée & Sandra

NÅGOT SOM ALLTID FÖRSVINNER

Sådär, nu är man hemma på Gotland igen. Efter att ha åkt buss Växjö – Oskarshamn i cirka 2 timmar, åkt Gotlandsbåten i 3 timmar och en bilresa på cirka 1 timme så är man hemma i Havdhem igen med familjen. Som tur var hade jag Desirée med mig hem, annars hade nog resan känts ganska långtråkig. Lovisa är kvar i Växjö men får höstlov nästa vecka, så då får du komma hem och umgås med alla gotlänningar. Men i alla fall, klockan är 01.24 nu när jag skriver detta. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta ett glas saft, gå på toa och sedan, av någon konstig anledning, så hamnade jag här?

Något som alltid försvinner ifrån mig är pengar. Jag tror alltid att jag har mer pengar på kontot och i plånboken än vad jag egentligen har, och vart alla pengar tar vägen har jag ingen aning om. Så därför ska jag göra en lista över allt jag köper från och med i morgon, och varje liten 1kr klubba ska inräknad. Jag vill verkligen veta vart alla mina pengar tar vägen, så att jag kan köpa mindre av det som kostar mest. Jag skulle kunna tänka mig att onödigt mycket pengar går åt till godis, och i så fall ska jag ändra på det. Mycket av pengarna går nog åt till kläder också.

Nej, nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska orka sitta uppe. Får skriva ett klokt inlägg i morgon och berätta allt om dagarna i Växjö. Jag ska kanske in till Desirée i stan i morgon och hälsa på, hoppas att jag hinner det. Jag ska i alla fall till naprapaten tidigt i morgon bitti, hoppas att allt är okej så att jag kan börja sporta igen efter mer än 2 månader utan. Ska också fixa om designen på bloggen, så här kan den inte se ut. Men gud, hur ska jag hinna allt?

För att avsluta på ett snyggt sätt så ska jag dela med mig av lite onödig fakta:

*     En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.
*     Från början innehöll Coca Cola kokain.
*     Det finns fler kycklingar än människor.



Sandra Sjöberg


ENSAMT

Haha, känner att vi börjar bra med bloggen och säger att vi skulle skriva mer igår men gör vi det? Nej. Men internet på internatatet funkade inte så vi skyller på det.


Jag känner mig helt ensam, eftersom Sandra och Desiree har åkt tillbaka till Gotland. Har varit så livat och så nu i två dagar, och innan det var jag jö på fotbollsläger så nu när jag är ensam känns det väldigt tomt. Men kanske är bra med tanken på att jag har hur mycket plugg som helst som jag måste göra. Engelska prov i morgon kan inget + att jag har so inlämning. Nej det ska bli skönt med HÖSTLOV nästa vecka!! 

Idag har vi varit nere på stan (precis som igår) och handlat lite och så åt Sandra och Desiree på Mcdonalds (precis som igår). Annars har vi inte gjort så mycket dessa dagar. Dom har varit med mig i skolan på typ två lektioner. Men spanskan i dag orkade dom inte va med på hela, men det var kanske inte så konstigt den är rätt seg.
Och så hade vi lite mys pys igår vi såg film och så.  Hur som helst har dom åkt hem nu, tur att jag träffar dom nästa vecka annars hade jag stått där på stationen och fält floder.

nej det var allt för mig nu ska jag plugga, men först måste jag  se det nya avsnitet av One tree hill (älskar det)!!
puss Lovisa


L. S


L. D

FÖRSTA BLOGGINLÄGGET

Hej!
Första blogginlägget i den nya bloggen. Här kommer vi skriva om allt möjligt, separat och tillsammans. Vi är alltså tre tjejer som kommer att skriva i samma blogg, för att ni läsare ska få mycke uppdatering.

Just nu sitter vi hemma hos Lovisa i Växjö och gör oss i ordning för att gå och käka. Vi är tre tjejer som har hängt ihop sedan vi gick i 6:an. Nu har vi precis börjat gymnasiet och Lovisa har flyttat till Växjö, Sandra och Desirée bor kvar i Havdhem (på Gotland) men Desirée flyttar till Visby på Onsdag.

Kommer mer uppdatering under dagen.



/Lovisa, Sandra & Desirée 


RSS 2.0