DUKTIG TJEJ 93

I dag har jag i alla fall varit lite duktig, pluggade NO även om det är 11 dagar tills det är prov (jag pluggade bara i en kvart, men i alla fall.) Jag hjälpte min bror med några matte tal, och skänkte även en kondom till honom. Snäll storasyster eller hur? Haha det var så att vi fick gratiskondomer av en föreläsare i fredags i skolan, och så ramlade en ur handväskan när jag skulle ta upp NO papprena, så jag tänkte att jag kunde ge en till min älskade lillebror. Han är bara 13 år, men vafan det kan vara bra att ha. Jag kollade faktiskt upp att den inte gick ut för än 2014. Han tog generat emot den... Jag har även gjort en spellista med jullåtar på spotify och bakat scones.



Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.
PUSS / SANDRA ♥


SLUMDOG MILLIONAIRE

Såg filmen slumdog millionaire på svenska lektionen idag, och kan inte säga annat än att jag blev helt tagen. Det är få filmer som berör mig så mycket som just den filmen gjorde. Jag rekommenderar den verkligen till er alla som inte har kollat på den.

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska teveversionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, kan veta de rätta svaren. Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat. (text från filmtipset.se)

Det bästa är tillbaka blickarna, där man får se ur Jamal växte upp.



Bilder från filmen.

PUSS / SANDRA ♥

FYS

Sitter och laddar upp för ännu ett fys pass på gymet. Tror jag till och med ska springa kopar testet idag (3km på snabbast möjliga tid). Fy fan säger jag, jag har så dålig kondis..
Men får glädja mig åt att det iaf gick bra på matte provet vi fick tillbaka idag, fíck VG. Synd bara att man inte fick betyg på detta men aja bra ändå.
Nej nu måste jag cykla i väg pöss /Lovisa


HELGEN SLUT

Jaså nu var helgen slut igen. :( men bara tre veckor kvar i skolan sen så är det JULLOV :D, och vi har då redan gått en hel termin på säve, helt sjukt va snabbt det har gått, då är det bara två och en halv termin kvar, sen så tar man studenten, haha men det är ett bra tag till. x)

I lördags så var jag och putsade fönstrar på alfakassan med innebandylaget och spelade sen match, hansa a mot klinte, vi vann med 10-1, jäklar vilken rolig match det var, visst klinte var kanske lika tjuriga som vanligt, men det var ändå sjukt kul. :)

Idag så har jag vart i hemse å sett syster spela match, dom vann med 6-0, efter det så gick jag på julmarknad i hemse med angelica, sen typ halv tre så åkte jag tillbaka hem till havdhem och gick på julmarknad här också.

Nu ska jag snart åka till stan bussen går klockan 19.00, så ska nog gå och packa nu så jag inte gör det i sista sekund, och typ missar bussen.

// Kram Desirée

nästan så man saknar högbytiden ibland. :(


Jag och b-kusin Jakob på nia middagen. :) ( haha jag såg helt äcklig ut på den här bilden men får väl bjude på det då ;) )


Sandra, Robin & Amanda på vår älskade bänk på högby. :)


*

Försöker hitta tillbaka till mig själv, till hur det var förut.
Men vem svek vem först? Jag vill inte ha det så här.
Fan, man får inte tänka för mycket.

Sandra

ÄT FETT OCH SOCKER

Nu ska jag ut och cykla, måste röra på mig för att lätta mitt samvete. Blev så mycket socker och skit i går, men som de sjunger i kents låt: ät fett och socker tills du spyr. Och vet ni vad? Sol-fan skiner ju ute.


Och på tala om att ut och cykla så blev det denna bild på Joanna,
JAG SAKNAR DIG.

Ekorrens tänder slutar aldrig att växa.
PUSS / SANDRA ♥

SOVMORGON?

Sovmorgon, vad är det? Klockan är nu halv 11 och jag har redan hunnit käkat frukost, badat mymmla och en massa. Efterlyser snart en riktigt låång sov morgon, för att jag är så jävlar trött!
Men man får väl gå och lägga sig tidigt i kväll,.. fast nej det tänker jag inte göra för i kväll är det paradis hotel hihi :) 

nej mymmla gnäller för mycket måste gå och passa henne, så detta långa intressanta inlägg får vara slut nu.
pööss / Lovisa


men visst är hon söt? ;)

ERAGON FILMEN (IGEN)

Så, nu är klockan kvart i 12 och filmen är slut. Var väl inte direkt den bästa filmen jag har sett, men den är helt klart godkänd. Påminde lite om sagan om ringen filmerna? Men jag säger bara fy för att draken kunde prata, skulle har varit mycket bättre om hon inte kunde det. Namnet var i alla fall super fint, Saphira. I stort sätt alla namn var fina. Skulle kunna tänka mig att böckerna som är skrivna av Christopher Paolini är mycket bättre, men så är det alltid. Är det någon som vet om det finns någon uppföljare på filmen?


Här passar det väl bra med en liten bild från filmen? Landskapet är underbart, om jag inte minns fel så är mycket inspelat i Tatrabergen. Jaja, nog pratat om filmen.

Konstigt nog känner jag mig inte ett dugg trött? Får se vad jag hittar på nu.

SANDRA ♥

ERAGON FILMEN

Ska försöka se hela Eragon filmen, har inte lyckats med det förut utan har somnat. Men i kväll ska det ske, hur mycket popcorn jag än ska behöva poppa, hur mycket pepparkakor jag än ska behöva trycka i mig, hur många kanelbullar jag än ska käka och hur mycket julmust jag än ska dricka. I kväll ska jag se hela filmen, just nu är det paus för nyheterna. Den åsikten jag än så länge har om filmen är att draken var söt när den var liten...

Kollade på H&Ms hemsida här om dagen och hittade verkligen hur mycket som helst, när jag väl ska beställa kläderna idag så finns det bara fel storlekar och fel färger, hur kul är det? Jag väntar ivrigt på att det ska komma in fler storlekar och färger igen.

Nu ska jag kolla min facebook.
PUSS / SANDRA


KLAPPA HÄNDERNA...

Jag är fan grym på att sjunga "klappa händerna när du är riktigt glad", mymmla mitt största fan älskar det i alla fal. Så jag tror jag ska släppa en singel med den låten, någon som är intresserad att köpa den? ;)

Sitter alltså vid bror min, drog till han ändå, var ingen kvar på internatet så. Det ska nog bli nice.
Just nu käkar vi godis och väntar på idol! Erik får inte åka ut då kan man lika gärna skita i att se idol hädan efter.

Chattar också med min gamle goe vän Arvid "Vattenmyra" Warte, han har hört att vi driver en stor känd blogg med flera 1000 läsare så han ville bli mer känd än han redan är så jag ska nämna att han hälsar. Alltså Arvid "Vattenmyra" Warte hälsar.
För er som undrar vad det finna smeknamnet Vattenmyra kommer från kan jag göra en snabb förklaring. Det var en dag i maj/Juni 2006, de var besöksdag på Högby skolan och  Arvid och jag kom i samma klass och samma grupp på en No sak (Arvid Warte var på denna tid en pluggis) så han var väldigt inne i uppgiften, att se på kryp. Han hittade en kryp som han satt och var så farsenerad av, han döppte det till Vatenmyra, så sen den dagen kallades Arvid Warte för Vattenmyra i min värd.

Allt för mig, ha det gött / Lovisa

                           
               den omtalade, Arvid "Vattenmyra" Warte och Vincent på skolavslutningen.


ONÖDIG FAKTA

Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

Nu ska jag på träning, PUSS / SANDRA ♥



TORSDAGEN DEN 26

Jag är fan stolt över mig själv alltså. Har storstädat mitt rum har till och med torkat alla hyllor. Har också hunnit med att gjort klart mina läsloggar! skönt som fan att blivit av med det. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, inget bra på tv förren typ åtta, men något ska jag väll kunna hitta på att göra. Vickan snackade om att vi skulle baka pepparkakor så jag får väl se om vi gör det. Snart äre helg också fan vad gött, vet inte hur jag ska göra dock ingen kvar på min våning så funderar på om jag ska dra till Kalmar. Vi får se vi får se..
PUSS / LOVISA


SYSKONKÄRLEK


JUST NU

Världens bästa låt just nu, Rihanna - Russian Roulette. Varje gång jag hör den så känns det som om min kropp exploderar av alla känslor, även fast jag har lyssnat på den minst tusen gånger. Hon sjunger som en gud.
N Å G O N    S O M    H ÅL L E R    M E D / I N T E    H Å L L E R    M E D ?



 Nu ska jag gå och sova, PUSS ♥ SANDRA


SNABBIS OM INGET

ska snart iväg och träna men tänkte skriva ett litet inlägg innan. Sandra sitter just nu och ljuger om att folk bara gillar hennes inlägg, men men det tror jag inte på. För mina är jö faktiskt helt okej, eller iaf det som heter "humor" helt klart bloggens bästa inlägg någonsin! För jag har så sjuk bra humor.. nat!

Hmm min hjärna är typ tom på vad jag ska skriva, så jag tänker nog avsluta med att säga att,
jag saknar alla Gotläningar snart inte sätt er på en månad, men snart äre jullov och då jävlar!!
puss på er alla  / Lovisa


snart ett år sedan. <3


SAKNAR KOMMENTARER

Vi får knappt några kommentarer i bloggen, och när jag frågar varför så är det oftast "vet inte vad jag ska skriva" eller typ "det finns inget att kommentera." Så därför ska jag göra det lätt för er, jag ställer en fråga och ni svarar, okay? :)


Haha rolig fråga, jag vet. Men den är ganska intressant tycker jag.

/ SANDRA ♥ PUSS


PLUGGAPLUGGAPLUUGGA

Har just gjort matteprov, det var inte lätt nej, usch hatar matte, längtar till år tre när man slipper ha det.

Nu sitter jag i bibblan och skriver om brottsstatistiken, men är snart klart, tur det för det måste skickas in till vår lärare idag. 

Snart kommer mamma och Jasmine in till stan så ska vi först på utvecklingsamtal med mig.. hjälp... nej men det ska nog gå bra, sen så ska vi åka å fixa så jag äntligen kan få ha kanaler här inne i stan, :D JIPPI!!! Så sjukt tråkigt att bara titta på filmer om och om igen. Sedan blir det bara hem å sove tidigt för en gångs skull, fast det säger jag alltid att jag ska göra men ändå blir det alltid jättesent, men nu framöver måste jag försöka å gå å lägga mig i tid är alltid så sjukt trött. :S Fast det är ganska svårt att gå å lägga sig i tid när man inte kommer hem för än typ tio vissa dagar på grund av träning, men klagar inte, för det är ändå så sjukt roligt med innebandy. :D

Nej nu måste jag skriva klart om brott.

// kram Desirée

DET FINNS MIRAKEL

Min mobil funkar?! Efter att ha varit död i 5 dagar. Just nu ligger den och laddar, vet inte hur bra den kommer funka, kanske kommer stänga av sig och så hela tiden, men vafan fick i gång den i alla fall, och bara det är ett mirakel enligt mig. Min mobil är gammal, men den är fan bäst. Hur många gånger jag än har tappat den så har den alltid funkat, och tydligen klarade den av en halvtimme i tvättmaskinen också. Nu är den i alla fall renare än någonsin.

Ledig i dag, eller "självstudiedag" kallas det. Underbart, men jag ska städa mitt rum nu, fy.

PUSS / SANDRA ♦


NEW MOON

Just nu är jag sjukt sugen på att se den filmen på bio, och jag är sjukt sugen på att läsa böckerna igen. Eller bättre, om det hade kommit ut fler böcker. Hälsodagar i skolan, det gillar vi starkt. Galet god frukost och skönt att slippa lektioner i en hel vecka. Ska spela volleyboll i morgon, haha jag som suger och inte kan reglerna. Men vad gör man inte för att få umgås Sp09? :) haha.

PUSS / SANDRA

SJUK

sitter här helt seg har inte gjort något alls idag bara suttit på mitt lilla internat rum. Sket i skolan för jag hade ont i magen och huvudet.

Helgen har i alla fall varit kanon. Pappa kom i fredags kvälls så jag har umgåtts med han. Var jätte kul känns som man inte har träffat han så mycket på senaste eftersom jag inte är hemma så mycket. Jag har också spelat smp sparken. Vi kom till semi där förlorade vi med 2 - 0 mot ett lag som vi slog i gruppen med 3 - 1 ( deras mål var på straff). Men vi får nog vara nöjda i alla fall, med tanken på hur dåligt det började för oss.

ne orkar inte skriva mer känns som jag ska falla ihop, men skriver mer någon annan dag
puss / Lovisa

 


DANTES HELVETESTRATT

Sitter i studieteket i bibblan och har just skrivit om brottsstatistik, är just klar med det första brottet, men ska ännu skriva om två till, men struntar i det sålänge, och tar istället och skriver om dantes helvetestratt som vi har som läxa på svenskan, haha låter skitkonstigt, men vi ska skriva om dom nio värsta synderna eller personerna vi vet, ett är då värst. Låter kanske lätt, men det är svårt att komma på dom nio värsta, hur ska man reda ut vad som är värst, fan det här tar kål på mig. haha men det ska nog gå bra, har redan skrivit typ mer än en halv sida och är bara på åttan. Jaja snart svenska, där vi sak diskutera en film vi såg ( Tristan & Isolde ) och sen börja skriva noveller.

// kram Desirée :)

TJAT OM MIN MOBIL IGEN

Jag känner mig helt handikappad utan mobil, men jag ger inte upp hoppet om att den ska börja fungera igen! (Även om den fick gå en halvtimme i tvättmaskinenen i fickan på min morgonrock.) Om den inte börjar fungera snart så får jag väl köpa en ny, någon som har något förslag på en bra mobil? Satte in simkortet i Fannies mobil i går, skoja inte jag fick typ 20 sms och då hade jag bara varit utan i typ 1 dygn? Vafan så mkt sms brukar jag inte få. Orkade inte svara på alla eftersom att det typ stod "hej, vad gör du" i hälften. Hade inte direkt tid att hålla någon konversation eftersom att min syrra behövde mobilen igen. Så jag säger än en gång till alla er som envisas med att skicka sms: DET ÄR INGEN IDÉ FÖR MIN MOBIL FUNKAR INTE.

Om du är attraherad av träd så kallas din situation för Dendrofilli! jag börjar starkt tro att Lovisa lider av detta ;) haha.

bilden är i från konfalägret, våren 2008.
PUSS / SANDRA ♥

BEN AND JERRY'S + FILM = LÖRDAGSMYS

Hmm vad har jag gjort denna vecka då, förutom för att sitta och stirra på datan??
Tog sprutan i torsdags morse, var inte alls nervös först, men när det börja närma sig så tog nerverna över, blev helt skakis, men det var ingen fara, visst det gjorde lite ont, men inte mycket och det gick dessutom över nästan med en gång. Dagarna efter nu så har man däremot haft hemskt ont, speciellt natten samma dag som vi tog sprutan, kunde jo inte sova på armen eftersom den var så öm, men nu har jag knappt nå ont längre, vilket är rett skönt med tanke på att alla råkar slå mig på armen hela tiden. Haha x)

Hela veckan har gåt riktigt fort, vet inte varför faktiskt, men tycker veckorna bara flyger förbi hela tiden nu på sistonde, men jag klagar inte, det är bara skönt så vi kan få jullov snart, bara ungefär en månad kvar nu tror jag. :D

Nu i helgen har jag inte gjort något speciellt, sov till halv tolv idag, sjukt skönt att sova länge men då känns det bara som att man sover bort hela dagen när man kunnat göra massa annat, men ibland får det gå. ;)
Har nyss suttit i soffan och sett film på datan, "Fred Claus" hette den, den handlar om Santa Claus/Jultomtens bror. Den började ganska dåligt tyckte jag och verkade värdelös, men den slutade fint och lyckligt, som i de flesta filmerna, nästan så jag fällde en tår. x)

Imorrn blir det innebandymatch med a-laget mot follingbo, tror jag det var. Ska bli roligt, TAGGA, TAGGA. ;) och efter det så spelar syrran match, efter det så blir det förmodligen direkt till hemse för fotbollsträning. :)


Har ikväll för första gången smakat Ben & Jerry´s, hyfsat gott väl. :D


// kram Desirée :)

BJÖRN GUSTAVSSON

Ojojoj klockan blev helt plötsligt väldigt mycket, men har suttit i soffan med datan i knät och med bror och brors flickvän bredvid mig, så har vi kollat in några dussin olika klipp med Björn Gustavsson. Den grabben är fasen bara bäst, ingen kan vara roligare än han, och den som inte tycker han är rolig har förmodligen ingen humor. Garvar så jag ramlar av stolen, eller soffan då, varje gång jag ser klipp med han. xD


Väldigt söt är han också, vilket alltid är ett plus. ;)

Nej usch nu måste jag gå och sova, så det blev som vanligt ett kort inlägg, och har inte skrivit nåt klokt på länge men gör det imorrn istället när klockan inte är 02:41.

God natt på er alla.

// kram Desirée


INGA SMS TILL MIG

Ingen idé att ni smsar mig, mobilen hamnade av misstag i tvättmaskinen.

Sandra

PISS DAG

... Eller igentligen har kanske inte dagen varit så pissig men den har inte vart som jag ville heller.
Började dagen med svenska delades in i grupper så skulle vi ha ett tal om något inför hela klassen, började helt okej med det jag skulle säga. Men när jag skulle börja läsa på lappen så började jag typ skaka jag fatta fan inte varför men det gjorde jag iaf. Tror till och med att alla kund se hur mycket mina armar skakade men aja.
Sen var det skolträning, hade blivit lovad en ensam målvkatsträning idag eftersom jag inte fick någon i Onsdags. Men nej, målvakts tränaren var tydligen på kurs så ist fick jag vara ute och nicka och stå liten på slutet, allt gick piss!
Efter skolan skulle jag städa, men började ist se twilight den var as bra fattar inte varfär jag inte sätt den tidigare. Sen tog jag mig äntligen kragen och börja städa eftersom att pappi kommer ikv (ska bli skit kul :)) men nej då är både dammsugarn och sopborsten borta, piss. Så ist drog jag ut på stan, skulle testa en skit snygg klänning jag spanat in ett tag, men nix inge snygg på :(

Får hoppas att kvällen blir bättre, idol jö. + att pappi kommer som sagt. nice nice.

PUSS / Lovisa.
ps. blev faster igår igen till en söt liten tjej :) (ifall någon undrar) ds.


änn en fuerteventura bild ;) haha på den

HEADLINE

Sitter här med gårdagens smink, klädd i morgonrock och världens påsar under ögonen. Tog vaccinet igår, kunde knappt sova något i natt och hade feber så in i... Ändå ska jag försöka pallra mig till fotbollen ikväll, jag måste vara galen. Men jag har inte tränat på flera månader, på grund av min skada. Behöver egentligen jobba med mitt arbete om Sverigedemokraterna nu, men huvudvärken vinner över mig. Arbetet ska vara inskickat innan klockan 16.00, hur fan ska jag hinna?



En snigel kan sova i tre månader.
Sandra ♥

SD GER MIG HUVUDVÄRK

Håller på med ett forskningsarbete om Sverigedemokraterna, arbetet ger mig huvudvärk. Vad är detta för jäkla skämt parti? Det är nästan skrattretande, men bara nästan. För i en undersökning som SIFO gjorde så fick partiet hela 5,8 % av rösterna, vilket innebär att de skulle ha tagit sig in i riksdagen om det vore val idag. Vad fan händer om detta rasistparti tar sig in i riksdagen? Jag är inte 18 vid nästa val, så jag kan ändå inte rösta. Men min röst hade definitivt INTE gått till Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna har skämtat om muslimer och påstått att de har sex med grisar, samtidigt som det står på deras hemsida att alla människor är lika värda och att de tar avstånd från rasism. Vadå dubbelmoral?

/SANDRA

FUERTEVENTURA

Ah, så sorligt ! insåg just vad det var för datum, igår var det exakt 1 år sedan Fanny och jag med våra familjer var i Fuerteventura! Ah vad jag saknar det! Det var helt klart en av de bästa veckorna i mitt liv, och det kommer det alltid att vara. Så jävla många underbara minnen där ifrån och innan resan, kommer nog aldrig glömma hur Fanny och jag hade nerräkning långt innan, Ahh nu är det bara 154 dagar kvar happy face ! haha men det var något speciellt med det med.

Saknar min kära vän från restaurangen som vi åt på första kvällen, hur jag skojar och tar upp brödet på en rumsvärmare bara för det ska bli varmt, och han kommer in och (han asgarvade nog inombords) men han spelade i alla fall med och hjälpte till att ”värma” brödet. Och all kina mat vi åt mumms, fan vad gott det var!! Saknar också att ligga vid poolen med Fanny och spana in snygga Adam grr! Haha det var jö då vi kom på våra namn Desperata – Renata (Fanny) och Diskreta – Greta (jag). Saknar Fannys och min hotell svit , vårt badkar som vi alltid tog ett bad i varje kväll, haha grannen som ringde första kvällen för att klaga på att det lät för mycket. Åh min Jose han saknar jag så gullig och ger mig en vinflaska och ger Fanny en liten klocka och en glass! haha. Haha och smink affären, då dom tror att Emrik var tjej och fråga om han skulle ha lite perfym haha!
 Jag saknar allt med hela resan! Saknar det så mycket att jag nästan börjar gråta när jag tänker tillbaka på det Fuerteventura var helt klart underbart, och jag vill tillbaka dit nu!! <33 Bjuder på lite bilder sen resan.


hela gänget -mamma, första kvällen.

haha, Jag & Fanny första kvällen det med.

haha se mamma ;)

i badkaret, Fanny & jag

hahah glo ut Emrik! ;)

/ puss Lovisa


091118

Hej, ja nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen, skulle ha gjort det igår kväll men då kom en viss Järnesjö och skrev ist. Men lika bra var väl det för jag hade ändå inte så mycket att skriva om. Vet inte riktigt om jag har så mycket speciellt att skriva nu heller men men.

Har i alla fall just slutat skolan för dagen, ganska lugn skoldag. Ja om man räknar bort redovisningen förstås. Men den var inte så farlig som tur var. Den skulle bara va två min lång typ så. Annars har det varit skolträning idag, ingen målvaktsträning för mig dock. Eftersom de skulle ha blivit ojämt antal och så. Men ska få ha målvaktsträning själv med Hasse på fredag ist. Tror nästan de blir bättre till och med, då slipper jag i alla fal oroa mig att jag bara sabbar killarnas träning.

Har träning ikväll igen. Haft träning varje dag denna vecka (okej det är bara onsdag men men) Träningen i tisdags sög balle, hade bara lust att gå där ifrån eftersom det typ bara var skott från 5 – 10m avstånd typ hela träningen. Och eftersom jag var så sur så gick det piss också. Men igår kväll var det mer spel och så, så det var mycket roligare och det gick faktiskt helt okej. I kväll tror jag att det typ bara blir spel eftersom der är sista träningen innan Smp (fotbolls turnering på 7manna) på lördag.
puss /Lovisa


JÄVLA RUBRIKER

SKREV ETT INLÄGG SOM FÖRSVANN, NU ÄR JAG SUR.
TÄNKTE BARA SÄGA DET.


Lika snygg då som nu, haha, och som Desirée sa i bilen hem från träningen, "jag är snygg både på kort och i verkligheten." Jag ska även köra efter din livsstil Desirée, där man aldrig klagar och alltid mår toppen :)

PUSS / SANDRA ©

JÄRNESJÖS TYCKER TILL

Chachaa, ett litet inlägg från Järnesjö. Dagen idag har varit helt okeej. Det började med en as go breakfast som alltid är nice! Sedan blev det skolan och träffa alla polare, killarna som alltid är kul att se, tjejerna, som alltid är as fina, pusspuss på dom. Sen efter skolan blev det träning som aldrig är fel, men var helt slut sedan igår så det blev inte så seriöst tyvärr. Man vill ju alltid ge järnet (järnesjö) om ni förstår vad jag menar?
Men nu sitter jag här i ett ganska nice rum, med skönt folk från olika ställen.
Ikv ska jag väl inte göra så mkt, det blir bara att chilla med polarna.
Men imorgon så blir det shopping för hela slanten, inte fel. Men ska dra nu, dom börjar tjata lite smått på mig sådär. Ni får ha det så bra, Kyss och love <3 


TRÄNING

Ska till innebanadyträning om några minuter, så detta är ett helt onödigt inlägg som vanligt men jag gillar onödiga inlägg så det så, ;) och nu var ett ett tag sen Lovisa & Sandra skrev så då får väl jag försöka vara lite smått duktig å skriva. ;)

// Desirée ;D

SPRUTA & LÄXOR

Jag hade inte alls tänkt att jag hade mycket läxor men så säger Angelica vad vi har för läxor och ojoj det var inte så lite nej. ;(

gympaprov
gympapapper, som man sak fylla i och fattar typ inget.
svenskaläxa, om synder & helvetet typ.
engelskabok, som ska läsas ut.
matte, efter planerning.
naturkunskap, läsläxa.
plus att jag missade ett matteprov eftersom jag var sjuk, så det sak jag ännu göra också.

Usch tack gode gud att det snart är jullov.

På onsdag morgon så blir det att ta svininfluensavaccinet, ska bli skönt att äntligen ta det, även fast det låter lite läskigt. Har nu hört att det tydligen är svininfluensan på havdhems skola, hade vart 25 stycken sjuka, usch fy och blä med tanke på att min syster går där. :S men som sagt skönt att man äntligen ska få ta vaccinet iallafall.


Nu ska jag sove, puss och god natt. // Desirée


SUNDANCE KID

Händer så mycket nu så jag hinner aldrig skriva.
Har egentligen inte tid nu heller, så det blir ett kort, onödigt inlägg.
Är så trött på allt plugg, och Per är inte snäll som ger omöjliga uppgifter. 
Allt känns omöjligt för mig just nu.
Men i morgon är det i alla fall gympa, sist var det sjukt kul.

"Vid sex förbränner man ca 360 kalorier per timme."




Det var allt för mig / Sandra

Ps. jag kan inte få nog av kent, mamma har hjärntvättat mig med deras låtar sedan jag var liten.

MUSIKAL

Nu bär det snart av till hansa-hallen för att se musikal som syrran är med i, typ hennes och några andra klasser som har den. :)

// kram Desirée


Haha, jag och syrran i somras. :)


LITE SKIT BARA

Jag måste börja med att klaga lite, Desiree och Sandra kommer ni inte ihåg att vi sa inga fula bilder på varandra?  vad är detta då? :( Denna blogg innehåller typ 100 bilder på mig utan smink  nu och jag brukar faktiskt inte vara fåfäng men nu tycker jag att det borde vara nog. haha.

nu måste jag plugga suck. pöss /L

& Desiree, jag skulle gärna kommit hem nu om jag kunde <3


<33


MATCH IMORRN MATCH IMORRN

MATCH IMORRN MATCH IMORRN MATCH IMORRN MATCH IMORRN MATCH IMORRN MATCH IMORRN  MATCH IMORRN MATCH IMORRN!!!

Haha, ville bara säga att jag spelar match imorrn, och det ska bli jäkla roligt, min syster har match före mig, eller hon har två matcher, först en i hemse med tjejlaget, och sedan blir det direkt till stan för att hon ska spela med killaget i södervärnshallen, och sen har jag match klockan sju i samma hall. Så eftersom syrran också har match så kör mamma in, skönt så jag slipper ta bussen, stannar alltså i stan efteråt, för att det är skola igen på måndag. :( kan det inte bara bli jullov nu, eller vinter överhuvudtaget, haaaatar hösten, visst den är fin i början när löven börjar ändra färg och så, men när löven har ramlat av då, helt trist blir det, och allt detta regn jag tror att jag döör, hatar regn, nån gång ibland är det mysigt men när det regnar konstant så blir man jo bara så....ja jag hittar inget ord för det, man blir deprimerad helt enkelt, så vintern snälla skynda å kom hit. För jag längtar verkligen efter julen just nu också, så vill bara att den ska vara nuuu.

Ojoj nu har jag klagat en massa, och jag som hade bestämt mig för att sluta å bara klaga hela tiden, aja regniga höstdagar får man klaga på. x)

Nej nu sak jag sova och ladda upp inför morgondagens match, puss kram kyss hångel, god natt!!

// Desirée

  
           Lovisa & Desirée <33                                    Lovisa <3

LOVISA KOM HEM NUUU!!!!!!!!!! <33


INGET BÄTTRE FÖR MIG

PERSONLIGT
Vad heter du: Lovisa Lindström
Hårfärg: mörkblond typ
Ögonfärg: Blå gröna
Vart kommer du ifrån: Gotland
Födelsedag: 5 Mars, samma som sandra! ;)

SENASTE PERSON SOM
Du sov med: bror och mymmla typ?
Du fick sms av: vikan
Du ringde: tel banken haha
Som ringde dig: mamma
Du åkte till stan med: jadu?
Du kramade: hmm?
Som skrev till dig på msn: fransen
Du träffade: vikan, och en till som jag inte kommer ihåg vad hon heter :S
Du nuddade: jadu?
Du pratade med: Vikan och den andra
Du msnade med: fransen
Du skällde på: vet inte

DAGENS
Humör: trött, och jävligt seg
Klädsel: mjukisbrallor, töja och en kofta
Tid du kom hem: från?
Köp: marabo
Mat: tårta
Smink: inget
Låt: ingen
Måste: plugga
Vill ha: pengar
Fundering: mycket
Tråkigaste: typ hela dagen?
Längtan: träffa familjen och polarna

LITE SAKER

Vad ska du göra under veckan: skola och träna
Hur går det i skolan: sådär
Har du pojkvän: nej
Vad heter han:
Älskar du honom mycket:
Hur är det med familjen: alla tiders
Har du syskon: ja en bror
Vem är den yngsta av alla: jag
Värsta ovanor: hmm?
Svagheter: kondisen kaske haha
Det första du tänker på när du vaknar: onje
Antal piercnings: 3 i öronen bara

VÄLJ ETT
Coca cola eller fanta: brors på
Sommar eller vinter: sommar
Choklad eller chips: brors på
Djurgården eller Hammarby: kassa båda två
Fc barcelona eller real madrid: fc barcelona
Fdla eller bio: Bio
McDonalds eller Burger King: mcdonals
Mobil eller dator: brors på
Cider eller öl: Cider

FRAMTID

Drömyrke: fobollsproffs haha.
Vill du ha barn: ja typ
Kommer du ha ett bra jobb: hoppas det
Kommer du ha körkort: typ
Vart vill du bo: varmt ställe
Kommer du gifta dig: typ men inte en kyrka
Resa utomlands mycket:  hoppas det
Fortfarande studera:  helst inte

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Kysst någon: nej
Gråtit: nej
Köpt något: ja
Varit sur: lite
Varit ledsen: nej
Kramat någon: vet inte?
Sagt "jag älskar dig": nej
Saknat någon: japp!
Varit sjuk: lite smått bara
Pratat bullshit om någon: nej
Kallat någon idiot: nix
Åkt buss/tunnelbana/pendeltåg: nix
Tittat på film: japp
Surfat: jadå
Smsat: ja

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
ja
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: ja
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: ja
Sett en död människa: ja
Druckit alkohol: ja
Använt droger: nej

OTUREN KOM

Det blev lite fredag den 13 otur i går i alla fall. Vi skulle som sagt ha vår tjej kväll igår då, vi började med att gå och handla lite gott vi blev lite sena så kom försent till idol. Men det värsta var att kanal 4 inte funkade (!) vi trodde det var våninges tv som inte funkade bara så vi åkte ner till vår våning men nej funkade inte där heller skit. Så vi missade hela idol fy fan. Men vi bestämde oss för att se film ist. Vi skulle bara hitta en viss sladd så man kan se från datan på tvn, hittade förs en sladd som gick in i tvn men inte i datan. Nehe vad gör vi nu? Ja vi hittade en ny sladd, gick in i datan typ men inte i tvn (vi har tjock tv på vår våning så vi trodde de var det som var felet) så vi åkte upp och testa i en annan tv, men funkade inte där heller. Så vi bestämde att vi skulle se på en vandlig dvd film, satt i den men nej färgen var borta (?) Vi försökte fixa det men nej det gick inte så vi fick se svart vitt. Smått lyckad kväll. Men den var trevlig i alla fall.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir väl lite plugg tror jag. Har redan hunnit läst ut Svenne boken idag så är lite smått stolt över mig. Måste ut och springa idag också.. Ja det blir väl min Lördag. I morgon ska jag iaf  typ se fotboll hela dagen, blir nog kul.

PUSS / Lovisa


jag och Desirée <3


SLAPPA DAGAR = :D

Japp, fredag den 13:de är snart slut, men tror inte något hänt mig idag ändå, fast dan är jo inte riktigt slut än så borde väl kanske inte säga så mycket, fast det är klart jag försov mig, inte länge men tillräckligt för att komma försent, och bara för att jag kom för sent typ första gången sen jag börja på säve, så har vi jo just idag på samhällskunskapen börjat med att om man kommer försent så får man inte komma in fören genomgången är slut så om man egentligen var en minut försen så blir man helt plötsligt typ tio minuter försen. Så jag har väl haft min otur idag antar jag.

Det har vart en ganska slapp dag idag, dubbellektion i samhällskunskap, där skrev vi bara manus och tränade på vår rättegång som vi ska spela upp i klassen, jag spelar en tjej vars namn är Helen som blir våldtagen i en park av en irakier ( och nej vi ska inte spela upp våldtäkten, bara rättegången )

efter det var det engelska, då skulle vi prata i smågrupper om böcker vi läst på engelska, vi blev uppdelade så alla i gruppen hade olika böcker så man fick berätta vad dom handlade om och så vidare, läraren gick runt till varje grupp så fick man berätta för henne också, för att hon ska höra oss prata på engelska, det gick faktiskt ganska bra, och kul var det också, men det tycker jag alltid det är att diskutera böcker även om jag brukar bli nervös och typ skaka, men jag får lära mig att inte vara så nervös, inte för att jag vet hur man ska lära sig det men nåt sätt finns väl, antar jag.

Efter Engelskan så var det dags för musik i två och en halv timme, låter ganska drygt och det kan det vara ibland också, men idag så spelade vi hela lektionen ( annars har vi teori första timmen ) så det var rett kul. Vi började att spela i smågrupper idag också man ska va två eller tre stycken och så ska vi välja två låtar som vi ska lära oss och sen spela upp för klassen och läraren såklart, eller om man inte vågar spela upp den för klassen så kan man göra det för bara läraren. Jag är med Angelica och Sara, Angelica spalar piano och jag och Sara sjunger och spelar gitarr, men problemet är att jag och Sara har två helt olika tonarter, haha så det blir helt fel, men det löser sig.

När skolan var slut så var det full fart hem och packa och hämta kvitto, och sen till elgiganten å hämta ut min mobil, så nu slipper jag den stengamla nokiamobilen, och har får tillbaka min underbara samsung. När den var hämtad så drog jag direkt ner till busstationen för att åka med bussen halv fem, hem till kära havdhem. Ikväll så har jag typ inte gjort nånting alls, sett idol, där Eddie åkte ur, ganska rätt tyckte jag, han har jo bara blivit sämre och sämre under tävlingens gång, men han är så söt och har jo vart så jäkla bra. Det bästa ikväll måste ha vart Calles och marietts duett, fasen va bra deras röster passade tillsammans, nästan så jag fick rysningar.

I helgen så kommer jag nog bara slappa, förutom på söndag för då blir det match klockan 19.00 i södervärn Hansa A möter Endre ungdom B, ska bli riktigt kul tror jag. :D

Oj nu märkte jag att fredag den 13:de är slut, då kan man pusta ut nu då. ;)

Jaja detta blev ett långt och tråkigt inlägg, men det får ni stå ut med för jag brukat inte skriva så långt annars, det tog fasen typ en timme å skriva allt detta, så känner mig nästan lite stolt..haha, men nu får jag gå å sive i min sköne säng, (gotländska for the win.) ;D 

Håller med Sandra om reklam, hatar det, men ibland kan det bara vara för jäkla roliga reklamer som till exempel icareklamerna. x)
http://www.youtube.com/watch?v=rYRbN4jaaYw&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-HM
http://www.youtube.com/watch?v=M47UidYJShc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ln_e7Fde1lo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UzDiN8S8l04&feature=related

Haha älskar icareklamerna. x)

Nej gå och lägga sig var det, siv så gott alle. ;)

// Kram Desirée

Fiket i somras. :)
                             Desirée och Sandra


REKLAM

Jag hatar reklam, egentligen vill jag bara gå och sova. Men måste se vem som åker ur idol först.

/SANDRA ♥

FREDAG DEN 13

Fredag den 13 i dag, men har än så länge inte råkat ut för någe skit iaf. Tur är väl det.
Men har inte gjort så mycket heller, tränat, sett killarna på Procivitas spela skol SM gick skit bra för dom krossade motståndet lätt, och nu har jag just varit och ätit mat i matsalen, serverades Pizza som var skit gott. Var typ allt jag gjort i dag eller har sovit middag i typ 2 timmar också..
Ikväll ska jag se Idol med lite fotbolls tjejer blir nog kul.
 kisses / Lovisa


hela familjen samlade på gotland nu, utan jag :(


MIN DAG I DAG

Kom precis efter ett mysigt dygn i stan. Sov hos Desirée och det var härligt, vi planerade att dygna men fan jag är alltid så otroligt trött så nej, somnade typ vid klockan 01.00. Men redan vid 00.00 insåg jag att jag aldrig skulle klara att dygna, men vi kunde inte sluta prata men till slut så somnade vi i alla fall.

På morgonen gick jag till Almedalsbiblioteket där Robin satt, och vi snacka en massa och det var kul. Robin drack varm choklad som det sedan blev "skinn" på eller vad man kallar det, haha och det slängde han på en tavla. Riktigt kul och jag skrattar som vanligt, men har en sådan fruktansvärd träningsverk i magen så det gör förskräckligt ont. Men fan det är det värt, ett gott skratt förlänger livet. Senare när alla andra från klassen kom så jobbade vi med vårat grupparbete, och det var helt okay. Gjorde också ett besök på fornsalen.

När vi slutade skolan klockan 14.00 så drog jag, Emma, Arvid & Amanda och fikade. Riktigt mysigt och jag tog en kaka som smakade som muffins smet, mums! Vi såg även en kändis, det är inte varje dag man får se det. Ni vet han i från Telia reklamen? Jaja, jag laddar upp en bild i slutet av inlägget.

Sedan gick vi och handlade lite och jag letade efter ett par skor som vanligt, och som vanligt hittade jag inga. Det är alltid något fel på dem, jag vill ha ett par höga, svarta stövlar, ska det vara så svårt? Efter att tag så drog Emma för hon skulle med båten till fastlandet och hälsa på sin syster men Amanda, Arvid och jag fortsatte att gå runt lite. Jag hittade en vinterjacka vilket var mycket efterlängtat och jag är så tacksam att Amanda övertalade mig att köpa den för den är så varm. Jag fick också byta mina vantar som gick sönder typ direkt. Arvid drog hem med sin mamma, och sen var det bara Amanda och jag kvar. Vi han inte gå i så mycket affärer innan min buss skulle gå hem, så jag lämnade stackars Amanda ensam i stan, DÅLIGT SAMVETE! Men vi ska ses om typ en halvtimme igen på innebandy träningen :) Ska bli galet kul att träna i kväll, trots träningsverken!

Nej, nu är det dags att gå och packa till innebandyn. Först skulle jag berätta en onödig fakta som vi pratade om när vi fikade idag, men nu har jag glömt bort vad det var. Så det får bli en annan gång.

PUSSS / SANDRA ♥


Här har ni bilden. Riktigt stolt! Men först när Emma sa att det var han så tyckte jag inte att det var likt, men tydligen så var det han ;)


STÄDAT OCH FINT

Har just damsugit mitt rum och bäddat om i min säng, sjukt stolt över mig själv så ni vet.
var typ det jag skulle säga bara, haha ;)

Men får väl skriva lite mera. Har slutat skolan för dagen, och ingen träning i kväll så har ingen anning om vad jag ska göra dom resterande 11 timmarna detta dygn.? De enda planerade sakerna är väl att sova och se mammas pojke. Men hittar säkert på något mer. Hoppas jag iaf.

KISSES / TVÅ-L. ;)


städat, oyeh och nu blir det sova. fan vad bilden passar in ;)


VISBY

Snart drar jag till stan med Desirée, ska nog bjuda henne på en milkshake på McDonalds. Om hon vill ha såklart, så snäll är jag :) Drar snart till bussen som går 17.35, så bäst att jag sticker snart.

Denna onödiga fakta är till Arvid Warte som älskar 2 saker, WOW och Havdhem, men mest Havdhem. World Of Warcraft spelas av 9 miljoner personer, både stora och små. Haha, vet inte om det stämmer men men det stod på någon sida i alla fall.

PUSS / SANDRA ♥

TANDLÄKARN!!

Jahapp, kom i säng sent igår, och så blev det en tidig morgon, så är sjukt trött nu, så det blir väl i säng tidigt ikväll, men det är bara bra så jag blir lite piggare.

Kom nyss hem från tandläkarn, och trots att jag var lite nervös så gick det faktiskt bra, det är inte så att jag är rädd för tandläkarn, utan det är mer att jag är rädd för att jag ska ha några hål, eftersom jag aldrig har haft det så är jag lite rädd för att sabba det nu och få det. Men får fortsätta vara duktig med tandborsten, så ska det nog gå bra. :D


Hemma som vanligt vad annars, men ska dra till stan om några timmar, ska bara äta och packa ihop lite här hemma först. Så får jag se om Sandra orkar följa med in stan och sova hos mig också. Det skulle vart kul med lite sällskap för en gångs skull, så hoppas hon följer med iallafall.

// kram Desirée


Lovisa, Sandra, Siri & Sandra. Bilden är från i somras på pumpolaget på fidepuben. :D


LOVISA

Haha jag klaga på att alla andra inte skriver blogg det kan jag göra, men skriva blogg själv det är jag sådär på.
Men Desiree och Sandra har iaf varit duktiga denna vecka! ;) Men jag har faktiskt varit duktig med annat, har nästan gjort klart min Svenne logg, igår städade jag mitt rum (ska ännu dammsuga dock) och så har jag tagit mig i kragen och pallrat mig ner till stan och köpt fotbollskor.


Idag har jag haft målvaktstränig med skolan, kändes inte alls bra fattar inte varför killarna bara inte skriker på mig och säger att jag är kass och ska dra där från? Dom är väll för snälla för sådant.
Annars har det inte hänt mycket i dag, blev typ klar med kost och idrott arbetet, så jävla skönt!
Nej nu måste jag läsa lite i Svenne boken innnan jag ska på träning

PUSSS / Lovisa


(hade ingen bättre) haha de fina gubbarna i Linus bil ;) Sandra skulle inte vi få dom? :)


MITT AVSKEDSBREV

Ta fram mobilen, räkna till 10 varje gång. Sätt in personens namn i den ordningen där det står "namn" som de kommer fram på mobilen. Det blir slumpen som avgör.

Kära Lovisa Lindström, för det första vill jag säga att Bengt Siggelin är den bästa vän jag haft, och att Joanna Bertilsson är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Amanda Wiberg och Ola Klintbom gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Fannie Sjöberg får ett lyckligt liv tillsammans med Isac Söderlund. Jag vill säga tack till Marie Göransson för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Simon Pettersson. Du är verkligen underbar. Men mitt liv har bara gått utför sedan Anneli Pettersson tog livet av sig. Snälla  Siri Siggelin, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Per Ruthström och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Sussi Lindstöm som kommer i 130 km/h i en lastbil. Jag vill också meddela mitt hat mot Jessica Gärdek eftersom han varit otrogen mot min käraste Dennis Erlandsson. Jag vet att Djungel Django kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Elin Hansson för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli  tillsammans med den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Linus Christiansson.

Bara för att jag hade tråkigt. Blev en ganska rolig text :)
/Sandra ♥


SHIT

Kom just hem från träningen och det enda jag kan säga är SHIT!!! Faaan va jobbigt det var, och kände att jag typ klagade hela tiden, men fan av kul det var ändå, för att klaga lite mer då kan jag säga att jag faktiskt är förkyld och inte kunde andas vid vissa tillfällen. Men måste fan sluta å klaga det är typ allt jag gör, fan om det gör ont knip igen och fäll en tår istället för att klaga.. haha!! Men jäklans kul var det ändå, men hoppas det blir mer med boll på torsdag, men tror min tränare sa att det skulle va det också så. :D

Bor hemma inatt orkade som vanligt inte åka in till stan, men min säng är sjukt skön här hemma så det är värt att sova kvar här även fast jag måste gå upp klockan fem imorgonbitti för att ta bussen fem i halv sju. :D

Imorrn har jag iallafall bara två lektioner slutar fem över halv elva sen blir det raka vägen till hemse till tandläkarn, ooohhh hoppas jag inte har några hål, har aldrig haft det och vill aldrig ha det heller, tycker jag är duktig med tandborsten så borde inte ha det iallafall. Håll tummarna för mig. ;)

Nej nu ska jag typ gå å föna och platta håret och sen ska jag ta å plugga italienska inför vårt italienskaprov på torsdag, känns faktiskt ganska bra inför det här provet och det är inte ofta det känns bra inför prov, men börjar faktiskt gilla italienska, så hoppas på att det går toppenbra. :D

// Ciao Desirée


haha absolut det härligaste innebandylaget ever. :D

Anneli ( notera att hon INTE stavar me ett e på slutet, mycket viktigt!! ) aja hon måste iallafall vara den mest omtänksamma människa på denna jord, och hitta denna fina bilden från sm:et i växjö. :D

haha snygg bild på Annici. :D

Man kan inte få ett härligare innebandylag än detta....jag lovar. :D

BENEN KÄNNS SOM SPAGGETI

Jasså så Desirée han blogga före mig :) Kom också precis hem i från innebandyn, jag kan räkna med träningsverk i morgon. Men nu känns det skönt, eller, om skönt kan definieras med att benen känns som spagetti och armarna som nudlar. Innebandyn var sjukt jobbig, men nu är jag nöjd med mig själv. Presterar såklart inte lika bra som alla andra, men med tanke på min skada och att jag har varit borta några månader så är jag glad att jag fullföljer övningarna, och jag är sjukt glad att jag inte har ont. Det var så jobbigt förut när man var skadad och knappt kunde springa utan att tårarna kom, huh, så vill jag aldrig mer ha det.

Hade min kursavslutning idag och tjänar där med 700 kr, fick också en liten present som bestod av en Paradis ask, ni vet dem man brukar köpa till jul. Mums säger jag bara, men ska nog hålla mig borta i från den i kväll, annars känns all träning i kväll onödig. Men i morgon är jag ledig, och då ska jag ha filmdag. Ska nog in till stan och sova hos Desirée också, kul :)

I skolan i dag var det sjukt skönt, första lektionen var det betygssnack och grupparbete, andra lektionen hade vi gympa som var galet kul. Gympalärare är sjukt skön! Tyvärr insåg jag att jag är värdelös på frisbee, men det var kul i alla fall. Till och med så var styrketräningen kul? Förvånade mig mycket, men det var kul att göra övningarna ihop med Johanna.

Skulle egentligen till Finland i morgon, men insåg att jag inte skulle fixa det. Med tanke på grupparbetet i skolan och med tanke på att jag är sjukt trött. Hade aldrig lyckats packa ner allt i tid, och i så fall hade jag varit tvungen att skippa innebandy träningen, vilket jag inte ville. Vill så gärna spela matchen i helgen mot Klinte, brukar göra många mål då, haha. Nej men är sjukt sugen på att spela match, och då måste man fan jobba lite.

SANDRA ♥


KÄNDE ATT DET HAR VARIT MKT BILDER PÅ MIG OCH DESIRÉE, SÅ HÄR KOMMER EN PÅ LOVISA & MIG. LOVISA ÄR UTAN SMINK, MEN SOM HON SA I EN VIDEO: "NATURLIG SKÖNHET VARAR I LÄNGDEN, OCH JAG TYCKER ATT JAG ÄR SÖT UTAN." GO FOR IT LOVISA!


INNEBANDYTRÄNING

Hejhej, har egentligen inte tid att skriva så det här är ett väldigt onödigt inlägg, men skit samma. Hinner inte skriva för jag ska på träning typ nu. Så byebye.

// kram Desirée

och lovisa varje gång jag ska skriva så dampar min data sig, och hade lagt in ett inlägg i typ förrgår, men såg sen att det var borta, ingen aning varför. :S


Sandra javisst kom bara hit så kan vi tjura och snacka skit och lite annat roligt. ;)

BÄTTRE

Så, nu är jag lugn igen. Inte glad, men mindre sur i alla fall. Tänk att ett youtube klipp kunde muntra upp mig? Det var väl tur det. Fick till och med glädjetårar, så typiskt mig.

Riktigt kallt har det varit i dag, och som vanligt fick jag kämpa i motvind till skolan. Många gånger funderar jag på om jag ska vara lat och ta moppen, men nej. Jag cyklar till bussen och jag är stolt, miljömedveten hej & hå. Ville verkligen missa bussen i morse, för jag orkar inte skolan. Men insåg att jag skulle missa för mycket, så jag  trampade på i full fart.

Men i kväll mår jag inte bra och jag hoppas verkligen att jag inte är på väg att bli sjuk, alla i min familj har varit/är sjuka i någon sorts influensa (inte svininfluensan) förutom jag. Men antar att jag blir det snart. Hatar att vara sjuk. Skolan idag var galet seg och jag bara gick och väntade på att få åka hem. När jag väl var hemma så somnade jag på soffan och sov oavbrutet i över två timmar. Riktigt trött är jag, så funderar på att gå och sova nu.


Desirée & jag, alltid lika pigga.

PUSS / SANDRA ♥

ARG, SUR, FÖRBANNAD...

...RASANDE, BITTER, FANATISK, UPPRÖRD, VREDGAD, FÖRBASKAD.

Ska jag hitta fler synonymer? Eller fattar ni vart jag vill komma? Och det är dessa inlägg som är sjukt omogna, fjantiga och onödiga. Men just nu skiter jag i det, för jag är så arg. Desirée, jag kommer hem till dig någon dag och då ska vi sura & snacka skit <3 puss på dig.




& hejdå alla och förlåt för ett omoget inlägg men det behövs ibland.
Sandra ♥


HALLÅ?

Vad fan händer, detta är fan mitt tredje inlägg på rad. Hallå vad är ni? Desiree Sandra? Hallå? ;)
Och vart är alla kommentarer? Vi som vart så flitiga på att skriva, men ike skriver någon något nej...

Annars har jag inget att säga, bjuder på en underbar bild från P18 kup, haha.


PUSS LOVISA

BARA MASSA SKIT

Tillbaka i Växjö, hmm .-.    Vår data kunskap blev instäld så jag börjar inte förren kvart över två typ. Fan hade jag vetat det kunde jag fan tagit ett senare tåg och fått sova lite längre i morse, aja thats life.
Vad ska man göra nu i en timme då? Borde kanske läsa engelska boken, men den ligger i skåpet och jag orkar fan inte hämta den. Får läsa Svenne ist det behövs också nämligen...






Äre bara jag, eller saknar flera folk högby? och skolavslutningen? Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle sakna min klass, jag hatade verkligen min klass den mesta av tiden. Men sista veckorna var fan klassen grymt skön, och det är de veckorna man kommer ihåg så jag saknar den. Skulle säkert aldrig stå ut och gå tre år till med klassen men saknar den iaf. Saknar min favorit ejderfjuun! Fan kan man bara inte få gå en vecka till på högby? En sista vecka? :) snälla..

 pussar, Lovisa


FILM MYS

Sitter här i Kalmar med bror min. Han har nattat Mymmla för ett tag sedan så nu har han och jag film kväll. Vi såg just klart filmen "Van Wilder". Har ni sätt den? Det borde ni göra den var sjukt skön. Nu har vi just tagit på "American pie". På minner lite om filmen vi just såg, skön humor i båda iaf.
Annars är det bra här i Kalmar, Vi har bara tagit det lugnt idag för båda har varit sjukt trötta. Men inte Mymmla hon har bara varit lite tjurig, men hon är ändå världens gulligaste unge. Man kan jö inte mer än garva åt henne när hon kommer in till oss med mina trosor (ren tvättade) runt halsen och värdens charmigaste leende. Haha. (Hon hade rivit ner hela min väska, som dock inte var lika kul).
I morgon bitti åker jag tillbaka till växjö, börjar inte förren 20 i 1 riktigt skönt! :)
Nej min Ben & Jerry's glass kallar på mig, mumms!
PUSS / LOVISA
'
lyfte lite vikter idag också, så snart är jag där ^^.

KORTIS

Kom precis hem och har varit borta hela dagen. Just nu kokar jag ägg för jag ska göra en räkmacka. Sen blir det tv:n hela kvällen tills det är säng dags.

PUSS / SANDRA ♥

FARSDAG

Ska bara säga graittis till alla Pappror på farsdag! specielt min pappa som är världens bästa (!) Och till bror min som också är ganska bra pappa ;)

puss / lovisa

NAKEN I VINTER?

Datorn verkar leva sitt eget liv? Gör inte alls som jag vill.

Hinner inte skriva så mycket, är riktigt trött nu efter att ha vunnit 2 gånger i pratmakarna, yes, jag är en riktig pratkvarn. Skriker högst och får mest. Kul med gäster, härligt med god mat och efterrätt. Men nu är jag hes och trött och ska snart dra mig mot sängen. I morgon blir det att fira fars dag hos mormor och morfar, träning ska jag också hinna med. Har än en gång kollat på lite jackor på nätet, kan inte hitta någon som är "perfekt" men funderar lite på denna, vanlig, enkel och varm. Inte dröm jackan direkt, men den får väl duga till mig i vinter om jag inte hittar någon bättre. Frågan är vilken färg man ska ta? Det lutar åt det mörkgrå (ser svart ut på bilden) eller den ljusgrå. Men vet inte, vet inte om jag ska köpa just den jackan heller. Men hittar jag ingen jacka får jag väl gå naken i vinter, why not?



L O V E  /  S A N D R A ♥


50

Så där, jag antar att jag fick äran att skriva det 50:de inlägg i bloggen.

I dag skulle jag egentligen till stan och handla, men bussarna passade inte och jag behövde sovmorgon. Så det får bli någon annan dag, på måndag kanske?

Skriver mer senare, håll till godo med faktan: 
• en kackerlacka kan leva i nio dagar utan sitt huvud innan den svälter till döds, och 
• det finns över 500 namngivna fobier, en av de mer sällsynta är hoplofobin där man är rädd för brandbilar.

PUSS / SANDRA ♥





LITE SKIT

Kul att man får sova länge på helger.. not! Men det får det väl vara värt för nu sticker jag till Bror min ;)

Passar på att bjuda på en bild från PPP, Hittade nämlingen en massa på face och jag kräks fan nästan på varenda jag är med på. Men den här får faktiskt duga.

Mr Öland (namn?) jag och Helena :)

/Lovisa


PIZZA

Hmm Rabih åkte ur, det var lite tråkigt tycker att han är så grymt söt, man smälter när man hör hans röst, menmen det var väl hans tur att åka antar jag, konkurransen är trots allt skyhög i år.

Jaja nog om idol, var i skolan idag och klarade till och med att vara kvar hela dagen trots förkylning, nästan stolt över mig själv. haha. ;) Fast det är faktiskt nästan roligare att vara i skolan med kompisar än att bara sitta hemma och glo, så det var lite skoj att träffa kompisar, haha angelica och jag är mobbare på bussen. mohaha. x) Sen fick jag även en lärare att bli fly förbannad på mig, men det kan ni få klura på varför hon blev det. Haha jag lyckas alltid på lärare att bli förbannade. x) Vi slutade typ vid halv två eller där någonstans, eftersom vi hade musikprov sista lektionen, det gick väl sådär, får väl va nöjd, inget att göra åt nu ändå.

Ikväll så har jag gjort pizza med syrran och pappa, gottgottgottt, köpt pizza är usch, men hemgjord är riktigt gott. :D Nu ska jag se 17 Again med syrran. Ganska bra film, men ändå lite besviken, trodde den skulla vara bättre, men snyggingen Zac Efron är jo med och då kan det inte bli annat än bra. haha. ;) ( har redan sett den en gång, men det har inte syrran så hon ville att jag skulle se den med henne )

Ha en toppen fredagskväll!!

// kram Desirée



IDOL

Ser idol, Mariette hänger löst, konstigt tycker jag, och så är det även urgulliga Rabih som hänger löst. :( men måste se klart det nu först, sen skriver jag mer.

// Desirée

 Rabih


MVG?

Jag trodde jag skulle bli glad av att få mitt första MVG på Donner, och visst, men jag känner mig faktiskt mer sur över att jag inte har fått det tidigare. På Högby var allt så lätt, då var jag fan missnöjd med VG, det enda som gjorde mig nöjd var i stort sätt MVG med god marginal. Nu då? Nu får man vara lycklig så länge man inte får IG. Nu ska jag ta tag i skolan, satsa lite, vafan jag vet ju att jag kan.

I skolan i dag var det helt okej, mycket kortspel och mycket engelska. Hade engelska i 2 timmar och 50 minuter, men det gick skit fort. Såg en ”film” eller vad man ska kalla det som var riktigt intressant. Efter det var det lunch och idag upptäckte jag den supergoda såsen som Therése påstår alltid ha funnits + att hon ätit den skit länge? Från och med idag ska jag ta den varenda dag. På rasten spelade vi kort, och jag var bäst på neger och president. Efter det så lyssnade vi på en konsert (Donner konsert med de från 2:an) som var bra. Asker beatboxade och var grym som fan! Skit skön, verkligen. När konserten var slut så var det en timme kvar till bussarna gick, och eftersom att det inte gick någon tidigare buss hem så spelade jag, Emma, Arvid, Therése och Emil kort. Jag måste skryta med att jag vann hjärtersju 2 av 2 gånger. Hur det gick i neger och president vill jag inte tala om, host * (dålig förlorare.)


Bild på mig och joanna för mer än ett år sedan, saknar dig <3
Bilden hamnade här på grund av snacket om kort.

I dag ska jag äta prinsesstårta och daimtårta för vi firar pappa i dag (fars dag) för på söndag när det är fars dag på riktigt ska vi till mormor & morfar. I kväll är det också fredags mys, älskar fredagar. Undrar vilket tema det är på idol i kväll? Det lär jag väl märka.

Som vanligt så avslutar jag med onödig fakta, och om den är onödig får ni avgöra själv. Finns kanske någon där ute som kommer att dra nytta av detta: Att äta 1 ½ kg vattenmelon inklusive kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra. Haha härlig info :)

PUSS / SANDRA S


PPP!

PPP var skit kul! Säve festarna släng er i väggen ;)

Började kanon i går kväll, missa bussen så bestämde mig för att cykla till Jennie ist. Hade Emma på telefonen den mesta av tiden men lyckades ändå med massa saker på min cykelfärd, cykla vilse ett x-antal gånger, körde nästan  över en gående och blev nästan överkörd av bilist, kanon tur! ;)

Väl framme vid Jennie så gjorde vi oss i ordnig, värt att nämna är att hennes bror var skön som fan. Han fick nämligen höra att jag pratade så härlig gotlänska så han ställde en massa frågor för att få mig och snacka, och typ den första han kom på var, har någon i din familj dött på senaste? Smått skön fråga. (Låter kanske inte så kul men det var det.)

Själva festen var skit kul! Timmarna bara for i väg. ;) Hände en massa skoj men det tänker jag icke ta här med tanken på att min mamms kanske läser haha (och nej mamma så farligt var det inte men men)


Emma och Frida när vi fixa oss vid Jennie.

planer för dagen :
- SOOOOOOOOOOOOOOVA! (dör snart sov typ inget i natt).
- Städa, stökigt som fan suck.
- Se mammas pojkar
- Se Idol
- SOOOOOOOOOOOOOVA.

PUSS LOVISA


SKOLA

Mår fortfarande skit, men dum som jag är så går jag och är med på träningen ändå, jag var bara med på uppvärmningen, och sen kändes det som att kag skulle dö typ... Okej det var väl kanske att överdriva lite, men jag fick ont i huvudet så in i. Men gick iallafall av, och bara såg på istället.

Imorrn blir det första och sista skoldagen denna vecka, men får se om jag orkar vara där hela dagen eller om jag måste åka hem tidigare, blir förmodligen tidigare hem, vill i alla fall vara med på sämhällskunskapen, känner att det är ganska viktigt.

Nej hu nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorrn, ( orkade inte åka till stan ikväll ) så det blir å åka bussen 06.25 imorgon bitti. LYCKO MIG!!

// nattinatti Desirée


Desirée & Sandra
haha vi har jo bara för kul ibland, haha. ;)


FORTFARANDE SJUK

Usch jag är fortfarande sjuk, men börjar iallafall bli bättre, sjukt skönt, för då borde jag jo bli frisk snart. Får väl se om jag klarar att träna innebandy ikväll, men tror inte det kommer gå, så pass förkyld som jag ändå är ännu, men jag VILL träna, så ska nog kanske försöka iaf. Men får se hur jag mår ikväll.

Haha min farmor och farfar som är 65 & 75 har just skaffat sig data för första gången nånsin, och det är jo så sjukt kul att se dom hålla på med den, dom kan typ ingenting. Farmor ringde till mig och sa: kan du komma in och hjälpa oss, vi kommer inte in på det där google ( internet ). Jag går in för att hjälpa dom. ( dom har mobilt bredband)

Farmor: Vi har försökt i flera timmar.
Desirée: Men farmor ni måste trycka på connect, så ni connectar med internet.
Farmor: Connect?? Vad är det för nåt då??
Desirée: Men det är den knappen där det står connect på där, det är bara att trycka på den.
Farmor: Men hur vet man att man ska trycka där då?
Desirée: Men för att det står connect.
Farmor: Jaha. ( farmor ropar på farfar) olle man ska trycka på connect.
Farfar: Jaha. ( men tror inte han fattade något ändå, lät inte som det iaf haha)
Farmor: Var det allt?
Desirée: Ja!
Farmor: ahh och vi som suttit i flera timmar och försökt få igång det där google.

Haha, till slut efter jag förklarat hur länge som helst så tror jag att hon fattade i iaf.

Jaja nu ska jag gå och plugga, och stirra ut på snön som faller ner, vissa verkar inte tycka om att det snöar, men jag älskar det iallafall, även fast jag saknar sommarn. :( men jag älskar julen, särskilt när det ligger snö på marken, och det gör det inte så mycket längre så njut när det väl finns det. ;)

     // Kram Desirée


DET VANLIGA

Känner att det är dags för mig att skriva ett inlägg här, börjar bli dålig på det.
Men det händer tyvärr inte så mycket intressanta saker i mitt liv. Bara skola och fotboll typ. Men ikväll är det iaf PPP! = party på Procivitas! (procivitas är min skola, för dom som inte vet.) Jag ska dit med Emma och Frida och deras polare Jenny och Sara blir nog kul tror jag. Bara jag visse vad jag ska ha på mig? Blir väl någon gammal trasa. Men först i dag ska jag träna fotboll. Måste ha upp min kondis till nästa vecka! Hasse (mv-tränaren) sa att jag och Sanna ska springa upp och ner på läktaren typ, FY FAN! Jag kommer döö! Men får förhoppningsvis lite kondis då iaf. Vilket behövs. Nej mer hade jag väl inte att berätta. Skriver väl i morgon och berättar om PPP!

puuuss / Lovisa


Bild på mig och Ida från senaste PPP't! (och snyggingen i bakrunden är självaste Emma) :)


18

I går hade vi 18 besökare på vår blogg, men ingen kommentar.
Nu ska jag snart till skolan, hoppas på att kunna åka hem tidigt för idag är jag helt död.

KISS & HUG / SANDRA

BULLAR

Hade inte tid att skriva i går, kom hem runt kl 22.00 och hade varit borta hela dagen, skola, kurs & innebandy träning. Men idag är jag ledig, vilket är underbart. Jag vaknade 11.00 ungefär och käkade kakor till frukost, "socker beroende here I'am." Efter det tog jag en promenad i snö ovädret, ja tro det eller ej men det snöar faktiskt ute. Fast så fort snön faller till marken så smälter den bort, men i alla fall. Riktigt kallt var det ute, och jag hade på mig så mycket kläder så jag knappt kunde röra mig. Sedan åkte jag till affären och tankade på min mobiltelefon, och då fanns det smakprov på pepparkakor och vilken jul känsla jag fick. Det kändes som om jag hade jullov, men tyvärr, skola i morgon igen. Det är så otroligt skönt att gå på Donnergymnasiet och vara ledig på onsdagar, eller egentligen är min inte ledig utan har självstudie dag. Men man slipper i alla fall att gå upp tidigt och sitta i skolbänken hela dagen. I stället kan man plugga framför tv:n men en varm kopp Sigtuna tee.

Just nu bakar jag kanelbullar, degen ska jäsa i 20 minuter till sen ska dem in i ugnen. 66 bullar har jag räknat att det blev, mums. Jag älskar att baka kakor, och framförallt äta. Nu kanske jag låter jätte tjock, men jag bryr mig inte. Jag är ute och går i stort sätt varje dag och spelar både fotboll och innebandy, tyvärr ingen fotboll nu på grund av mig skada, men blir nog snart tillräckligt bra för att vara med och träna igen.

Lite onödig fakta, som vanligt :) Var 4:e dator blir fysiskt misshandlad av sin ägare. Haha, jag kan säga direkt att min dator blir misshandlad varje gång jag sitter vid datorn.

Nu ska jag leta lite bra musik på spotify, puss / sandra


Desirée & Sandra

SJUK

Ojdå, inte speciellt duktig på att skriva här, men som sagt så bor jag i stan utan data, så får skriva när jag är hemma. Vilket jag är nu, för jag är sjuk, jag vet inte vad det är med mig, förut var jag nästan aldrig sjuk, men nu är jag helt plötsligt sjuk för jämnan, och jag hatar det. Min näsa bara rinner och jag hostar och hostar och hostar, och varje gång jag hostar eller ska ta upp något från golvet så känns det som att mitt huvud ska sprängas, svininfluensan??? haha nej det tror jag verkligen inte det är, för då skulle jag nog haft feber också, och det har jag som tur är inte. Men får ta och äta mer vitaminer eller nåt, så jag slipper denna äckliga jobbiga förkylning hela tiden, och jag kan jo säga att jag ser hemsk ut också, helt röd i ögonen och äcklig, usch haaaataaaa förkylningar!!!!! Jag verkar inte bli bättre heller men blir det väl snart, men har inte vart i skolan denna veckan och eftersom jag fortfarande är sjuk så kommmer jag inte imorrn heller och på torsdag är det plut-dag så då är vi lediga, och sen är det bara fredag kvar och då ska jag försöka pallra mig till skolan iallafall.

Jag tänkte härma sandra lite och skriva lite onödig fakta för jag hitta värsta roliga. x)

Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta.

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.



Desirée & Sandra                                                            Lovisa, Sandra & Desirée

Desirée & Sandra                                                    Sandra & Desirée

        Sandra & Desirée                                                    Sandra & Desirée <33

Haha!! hemskt snygga bilder!! ;D

Kyss // Desirée

MIN KROPP ÄR AVLIDEN..

.. Iaf mina axlar. Tre fys pass på en dag, är inte att rekomendera måste jag säga, iaf inte två på rad.
Men nu känner jag mig iaf riktigt stolt över mig själv. Så stolt att jag ska unna mig en lång natt sömn, håret ska bara torka sen äre natti natti för min del.
PUSS / LOVISA

 


LAKRITS YOGURT?

Måste bara skriva att till frukost åt jag en yogurt som jag tyckte smakade riktigt konstigt. Jag undrade om den var gammal och började titta på förpackningen, men nejdå! Detta var yogurt med jordgubb, vanilj och lakritssmak?! Det var inte speciellt gott, men inte äckligt heller. I vanliga fall älskar jag lakrits, men i yogurt? Nej då är det för mycket till och med för mig. Mamma hade tydligen köpt fel, hah hon skulle bara ha jordgubbs smak men läste inte klokt.

Just det, får inte glömma att avsluta med lite onödig fakta.
"Män har 60 gånger fler bakterier i armhålan än kvinnor och därför luktar mäns armsvett mer."
Jo men det märkte vi inte alls när vi gick på Högby uppe i korridoren? ;)


PUSS; SANDRA

 

 


HATAR ATT KOMMA PÅ RUBRIK

Skolan idag var inte så hemsk ändå, trodde att det skulle bli skit svårt att orka upp ur sängen. Men jag är en riktig kämpe så jag cyklade till bussen i motvind, på köpet gick min nya vante söder. Hoppas att den går att byta, men har tyvärr slängt kvittot. I skolan så har vi börjat med ett grupparbete om myter, och i min grupp är det jag, Arvid, Emma och Tobias. Det var slappt, satt typ bara i caffis hela tiden. Sista lektionen hade vi historia och då fick vi se någon ur tråkig film. Det var meningen att vi skulle anteckna vissa saker under tiden men Therése typ somnade, vilket var jätte kul för då lurade jag och Emma henne att anteckna en massa saker som vi hittade på. Jag skrattade som tusan. I morgon ska vi nog till visby med klassen, tror jag. Hoppas, för då kan jag sova på bussen.

När jag skulle hem från bussen idag fick jag i alla fall cykla i medvind, och jag skojar inte det gick typ i 110 km/h för det blåste, på ren svenska, så in i helvetet. Det blåser nog fortfarande ute, men det skiter jag i för jag sitter här inne under en filt och har det bra. JAG MÅSTE SKAFFA EN VINTERJACKA! Jag har seriöst letat överallt, idag har jag suttit typ 1 timme och kollat efter jackor på nätet, men hittar ingen som jag är helt nöjd med. Hittade en som jag skulle kunna tänka mig, men den kostade skit mycket. Men det är väl bara att fortsätta att leta antar jag, samma sak gäller med vinterstövlar, jag hittar inga som jag vill ha?! På tala om skor... Jag köpte jag ett par innomhus skor att spela fotboll och innebandy i, och gissa storleken? 35! Jag som i alla fall brukar köpa 36.


Jag vill ha snö och vinter, hatar hösten. Jag vill ha julafton, nyårsafton och jullov!
Och jag absolut älskar att gå på promenader med lilla Lucy (på bilden) i snön.

LOVE / SANDRA



CUP KOMMUNAL

Känner mig inte alls på humör för någonting, men har hål nu i en timme så får väl kasta ihop ett inlägg här.

Cup komunal i helgen gick inte alls bra, första matchen förlorade vi med 6 - 2. De tog ledningen med 3 - 0 i första och vi spelade inte alls bra, men vi kom i gen i andra och rykte upp oss lite och fick in två mål. Men vi tappade dock lite på slutet i andra  tyvär. Matchen avslutades med straffar, jag var sjukt närvös har aldrig stått på någon riktig straff förut, men det gick bra. Jag tog faktiskt en straff måste jag säga, och var på de flesta andra gick bara åt fel håll typ 1-2 gånger. Vi höl nästan på att ta dom i straffarna (!) vi ledde i början men tappade det, och de vann på sudendefstraffar (stavas?)

Andra matchen började bättre och vi tog ledningen med 1 - 0. Men domarn blåste aldrig av för halvtid så tiden gick och gick och ca 3 min efter ordienarie match tid fick dom sin 2 frispark på typ 1 minuten och tror ni inte att dom satt den eller? joe. Efter de målet blåst domarn äntligen av, alla var ganska nere och vi spelade inte alls lika bra i andra och vi gick byt en massa så typ alla de bästa kom bort. De vann till slut med 1 -5. Jävligt surt, vi kunde ha tagit dom!  Aja i typ Februari är det plaseringsmatcher och då jävlar, tänker inte komma sist!

Annars var cup komunal gaska nice, boende på hotel. Delade rum med Frida och det var mycket trevligt.


distriktslaget på elitlägret i halmstad 2008.

PUSS/ LOVISA


RSS 2.0