GOTT NYTT ÅR



Gott nytt år önskar the crazzzzy asses ( derran & ankan )

NYÅRSMIDDAG


derrans & ankans fina nyårsmiddag med spotify!! :D

SANDRA'S INLÄGG

Nyårsafton i kväll, är ni taggade? Jag, Linnea & Lovisa gör oss i ordning och väntar på att allt folk ska komma, men det dröjer några timmar till. Tur är väl det, för jag är inte klar än på långa vägar. Vi lyssnar på party musik, då känner man sig peppad!

I går spelade vi ett frågespel som heter "buzz" och det var riktigt kul. För er som inte vet hur det går till så ska man svara på massa olika frågor och sånt genom att trycka på knappar med olika färger på en kontroll. När jag förtvivlat utbrast "jag är ju för fan färgblind" så var Linnea snabb med att svara "det är min tv också." Hahaha, riktigt skön. Men tv:n var faktiskt ganska färgblind, allt som skulle vara blått var typ grönt? Haha det ställde till det en del när vi sjöng singstar, men kul hade vi.

Längtar till kvällen, längtar till 2010!

PUSS / SANDRA ♥


DERRAN & ANKIS

Sitter på bussen med Angelica på väg in till staden, ska bli en toppenkväll, så se upp för derran och ankan som ränner runt och röjer i staden.

kiss på er allihopa önskar derran & ankis. ;D

GOTT NYTT ÅR!

Sandra står naken och försöker få på sig sin bh för första gången. Det går sådär..

Själv så sitter jag här och vilar ut, för det var så jobbigt att städa Linneas lya. Men fint det blev det de. Så nu är vi klara för ikväll. Eller vi ska bara göra i ordning oss så vi blir lite snygga. Fast det är vi väll redan?  Nej nu måste jag in i duschen.

PUSS PÅ ER OCH GOTT NYTT ÅR !! / LOVISA


Jag och den omtalade Linnea. ;)


VISBY

Snart inne i visby; då hoppas jag på att hitta en nyårsklänning, annars har jag ingen aning vad jag ska ha på mig. :(

// kram Desirée

SANDRA'S INLÄGG

Var inne på http://dearhanna.blogg.se/ blogg och såg den här filmen. Var tvungen att ladda upp den jag också.


SÅ SKÖN!

PUSS / SANDRA ♥

291209

Va fan gör jag om dagarna egentligen? Svar: - INGET!
Fast idag har jag faktiskt vart ute och gått med mammi och pappi, behövde verkligen röra på mig så mycket som jag har ätit i jul hehe ;)
Men i morgon ska jag iaf göra en massa! Ska in till stan med Sandra och Linnea och inne i stan ska vi möta upp min Vanja (ahh har inte umgås med henne på jätte länge gud vad jag saknar henne! <3) Så ska vi shoppa kläder och maat till nyår. Fan vad kul vi ska ha, både i morgon och på nyår. Sen ska vi väll hitta på något skoj i morgon kväll också hoppas jag. Men vad vet jag inte men något blir det nog, jag menar man kan inte ha tråkigt i det sälskapet <3
FAN VAD TAGGAD JAG ÄR  :D


Hittade denna söta bild på mammas data, Desiree jag saknar dig!! <3

/LOVISA


SANDRA'S INLÄGG

Satte precis in muffinsen i ugnen, som om man inte fått nog av socker och fett i jul? Mitt sockerberoende säger aldrig stopp. "ÄT FETT OCH SOCKER TILLS DU SPYR", kent är min gud. Jag är ensam hemma, hur skönt är inte det? När jag har lov blir jag galen på min familj, vi mår inte bra av att umgås för mycket med varandra, i alla fall inte jag.


När Lucy var valp var hon världens sötaste, fast det är hon fortfarande.

PUSS / SANDRA ♥

NYÅR

Jippi snart är det nyår. :D Men vet inte riktigt hur det blir än. :( Har inte hört så mycket om det... Men en sak är klar och det är att jag och Angelica ska ha sjukt kul. ;D

Aja orkar inte bry  mig mer om det ikväll, för nu ska jag sätta mig i soffan med en varm kopp te och se Kalles chokladfabrik. ;D Haha kanske lite barnslig, men den är faktiskt rolig, och jag är lite barnslig av mig också så det blir perfa. ;)


Första bilden tagen av mig, andra bilden tagen från google.

nattinatti alla sömntutor. ;)

// kram Desirée

STATISTIK

HAHA, min och Sandras plan funkade. Statistiken höjdes som fan efter flasha tävlingen. Antal läsare dubblades typ! Vilket är grate!!  :)
/ LOVISA

haha här får ni lite flashning höhö! :)
sandra snälla döda mig inte.


SANDRA'S INLÄGG

Grupp-chatt på msn med världens goaste tjejer. På nyår kör vi! Även om jag ska behöva hoppa runt på kryckor, jag är så TAGGAD

PUSS / SANDRA ♥

281209

Har alla sätt den nya ica reklamen eller? HAHAH! Riktigt goa alltså :)

Idag har jag varit inne i staden, ha med lite shoping men inte alls så mycket jag ville. Köpte iaf en kapa, ett halsband, tights och hår färg. Måste slinga bort utväxten. Hittade allså inget att ha på nyår, snyft. Funderar på att bara ha ett par svarta tights, svart linne, och en svart kofta med ett långt halsband och ett armband + höög klackade skor.  Kanske inte det roligaste, men har fan inget annat. :(  (haha  känns som jag bara snackar om nyår hela tiden men är sjukt taggad :))
Var på fika vid kusinen idag också, vilket var mys.  Vi lämnade även Samuel och Mymmla vid båten så nu är det helt tomt här hemma .-. 
Det var min dag det, blev inte roligare än så.

                          
        bild från valborg, typ samma goa gäng som det blir på nyår :) jag lääängtar!!

/LOVISA


SANDRA'S INLÄGG

På H&Ms hemsida har de nu börjat med vår/sommar kläder. Gud så underbart, min garderob ska i alla fall inte vara svart, vit och grå i sommar. Som den i stort sett har varit i alla år, utan i sommar ska jag vara färg-glad. Men jag bara längtar efter att få plocka fram jeansjackan igen, fast det dröjer nog några månader till.



PUSS / SANDRA ♥

SANDRA'S INLÄGG

Nu är man äntligen hemma efter att ha suttit i sekretariatet i ca 5 ½ timme och tittat på när småpojkar spelar fotboll. Första timmarna var okej, men i slutet trodde jag nästan att jag skulle somna. Den allra sista matchen var dock spännande, mellan Gotlands sydligaste lag Hansa/Hoburg och Gotlands nordligaste lag Fårösund, pojkar födda –99. Matchen slutade 0-0 men var riktigt spännande med stolpskott och frilägen. Självklart så hejade jag på Hansa/Hoburg, min moderklubb när det gäller fotboll.

I morgon ska jag till doktorn halv 10, fy för att gå upp tidigt. Det slog mig att det är nyårsafton på torsdag, och jag som så gärna ville bli av med kryckorna till dess. Det finns nog inte en chans… Aldrig i livet att jag hoppar runt i Visby på kryckor, men jag vill inte stanna hemma heller.


Konfermationslägret för länge sedan...

PUSS / SANDRA ♥


SINGSTAR & KIWI

Min röst är helt slut efter sing star med syrran, och tungan är helt bedövad efter åtta kiwi, haha men det är väl smällar man får ta om man vill sjunga sing star och äta goda kiwisar. ;D

Imorrrn ska jag som alla andra dagar slappa, men på tisdag så blir det att träna syrrans innebandylag, har gjort det förut men har inte tid med det nu när jag går på gymnasium, men nu är det jullov och dom hade ingen tränare på tisdag, så det ska bli riktigt kul. :D

men nästan dags att gå och lägga sig nu, för just nu så sover jag bort nästan hela dagen varje dag, jag vill sova länge men inte längre än typ klockan elva, så nu är det dags att vända tillbaka på dygnet. Så det blir nog snart sängen, med havsljudet spelande på datan, ni som aldrig provat det GÖR DET, det är jäkligt avslappnande, hitta det på youtube.  :D


Syrran som ger mig julklapp. :)
Här har ni havsljud, det är sjukt avslappnande om man ska sova eller bara slappna av.

// kram Desirée

NU SKA JAG KLAGA.

Jag tycker så förbannat synd om mig själv och det gör saken bara värre. Inget klarar man själv, i början var det ganska skönt att få hjälp med allt, typ mamma brer mackor, hämtar fjärrkontrollen, hämtar värktabletter osv. Men jag kan ju inte klä på mig själv utan att jag får ont och börjar grina? Jag känner mig helt handikappad. Och jag hatar att klaga, men jag gör det i alla fall. I morgon ska jag sitta i sekretariatet i Klintehallen och hjälpa till med fotbollscupen, hur ska det gå på ett par kryckor? Ibland måste man bara få vara en klagande-idiot.


Just det, jag skal flasha ja… Hahaha jag kommer väl på något.


Hittade en mapp med massa gammla mobil bilder, jag undrar verkligen hur gammal denna är? Skarp bild, haha. Jag kan lova att kameran är ännu sämre idag än vad den var då.

PUSS / SANDRA

EN VANLIG DAG

Sitter och ser på idol 2004, fan vad bra det var! Programledarna gjorde typ hela programet. Kan man inte ta tillbaka dom? Men jag undrar en sak vad har hänt med alla? Undra hur många som fortfarande håller på och vilka som typ slutat med musiken och så. Kan inte tv4 göra ett program där dom går tillbaka och ser vad som har hänt med alla?.

Annars så har jag inte så mycket att säga (som vanligt) Linnea med familj har då vart här och fikat, var mysigt. Vi snacka lite om nyår och kollade in lite skor och klänningar. Jag tror faktiskt att nyår kan bli kul :) !!
Imorgon ska jag in till staden fika vid kossan min och lämna broder och Mymmla vid båten och så ska jag klämma in lite shopping! :D Måste köpa kläder! Behöver jeans, skor, jacka, någon töja och något att ha till nyår! Fan vad jobbigt detta är skulle det inte bara va bättre om alla gick nakna? ;) hihi.

pusss / Lovisa


L & L


THE SIMS

Blev fruktansvärt sugen på att spela The Sims, det första spelet. Så många timmar som jag nördade The Sims när jag var liten, det är helt sjukt. Kan inte låta bli att älska The Sims ibland.


Se hur roligt det ser ut?!

Nej, nu ska jag hoppa iväg på mina kryckor och sätta på mig lite bekväma kläder och spela lite datorspel. Hur ofta händer det nu för tiden? Allt för sällan.

PUSS / SANDRA ♥

FAN

Fan såhär länge var det inte meningen att jag skulle sova. :(

// Desirée

RAGSUCKOR

Sitter och myser framfär brasan, med mitt absolut favoritplagg just nu.....raggsuckorna. :D



// puss Desirée






JAG ÄR EN KLANTSKALLE.

Hej jag heter Sandra Sjöberg och jag ska berätta om min totalt misslyckade dag. Det började med att jag gick upp tidigt för att åka in till stan och spela fotbolls cup. Ungefär 30 sekunder in i första matchen så gör jag något kostigt så att knäet pajar och jag gråter som en barnunge. De får bära mig av planen in i omklädningsrummet och linda skit hårt runt knäet så hela benet somnar och blir helt lila. När jag kom hem kunde jag knappt gå så mamma fick hjälpa mig in på soffan där jag låg och tyckte synd om mig själv i flera timmar (samtidigt som jag såg Harry Potter som gick på kanal 5.) Nu hoppar jag runt på ett par kryckor och ser ut som en jävla idiot och knarkar ibumetin och smörjer in knät med tigerbalsam i stort sätt hela tiden. Jag kan slå vad om att det är något ledband som tänjts ut eller gått av, men tydligen är det ingen idé att åka till doktorn så länge det är svullet. Får vänta till svullnaden har lagt sig och har jag fortfarande så ont så att jag inte kan gå så får jag väl söka upp en läkare. Jag är så jävla klantig, tyck synd om mig.



PUSS / SANDRA ♥

261209

Kom just hem från familjen Ekedahls. Har varit mycket trevligt och gott hihi.
Kikat i säves skolkatalog, aahh fick nästan ångest var så man hade lust att gå säve för en sekund.

I morgon ska vi först ner till min "gudfar" och hans fru och sedan ska Linnea med familj komma mycket trevlit tror jag att det kommer bli!

Nu ser jag stjärnorna på slottet oouh björn ranelid, lika solbränd och het på tv som han är på riktigt raaw.

pallar inte skriva med, pusshej /Lovisa


jag och fanny 1år sedan :) love


JULMAT & HARRY POTTER

ojojoj va trött jag börjar bli på julmat, men det blev lite rester idag också men nu får det tusan vara nog med julmat.

just nu sitter jag och ser på "harry potter och hemligheternas kammare" som går på femman, kan inte hjälpa å älska alla harry potter filmer och böcker och ni som inte har sett filmerna eller läst böckerna tycker jag borde göra det. ;)

Kan också säga att jag somnade klockan fem imorse, till slut så gick det, och så vaknade jag kvart över tolv idag så det blir väl samma sak idag, att jag inte kommer kunna sova, men ändå gud så skönt att bara kunna sova hur länge som helst, känner mig iallafall utvilad. :)


bild från google

senare så blir det nog popcornätande och se på hairspray kanske, haha pappa ville se den. x)


bilder från google

// kram Desirée

04:00

klockan 04:00, och inte är jag mycket trött än, men tänderna är borstade och tittar nu på surfs up, har aldrig sett den förut, och den är väl inte jättebra hitentills, men får kolla vidare och sedan försöka sova.

hoppas ni sover bättre än vad jag gör denna natt, eller ska jag säga morgon, nu bäddar jag iallafall in mig själv i sängen med raggsuckorna på fötterna och filt och täcke över mig, med filmen rullande på datan.

nattinatti

// puss Desirée

HÅRFÄRG


Jag börjar (precis som sandra brukar ha) få lite bestutsångest om mitt hår, är nästan lite sugen på att färga det mörkt, men orkar inte hålla på å färga om det typ varje månad, så vet fasen inte vad jag ska göra. :( men får fundera på det nån vecka. :) ( fast det var dock väldigt väldigt mörkt på bilden, nog lite för mörkt )


Detta var för ungefär ett år sen när jag och lovisa färgade håret på varann, denna dagen fick även min mobil ta ett litet bad, haha vilken panik jag hade, men som tur var klara han sig, och lever än idag. :D
åh denna dagen var kul, och nu var det evigheter sen jag träffade min kära lovisa-fisa, SÅ VI FÅR TA Å SES SNART LOVISA. <3

Sitter förresten med min nya data nu, fasen va skönt det är med egen data, haha medans de andra bråkar om den andra datan så sitter jag vid min och kan sitta vid den hur mycket jag vill, ingen som kommer och skriker att det är deras tur, haha det är toppen det, det är nog det klokaste jag har önskat mig i julklapp nånsin, och det är också bra när jag bor i stan, att jag har en data där inne som jag kan göra skolarbete på eller bara surfa när jag har tråkigt. :D klokt val Desirée. x)

klockan är 01.45 när jag skriver just detta, kanske dags att gå och lägga sig nu, men är tyvärr inte ett dugg trött, kan vara för att jag gick upp klockan halv ett idag eller igår blir det nu, har redan vänt helt på dygnet, x) haha men måste vila ut nu när man har lov, när skolan väl börjar så kommer jag att vara helt slut igen. :S

aja detta var allt för mig denna gång, sov så gott allihopa.
// Kram Dessirée

FOTBOLL & MELLANDAGSREA

Okej, jag vet att jag förlorade tävlingen. En vacker dag så kommer det väl upp någon bild, haha men vad det blir som jag "flashar" återstår väl att se.

I morgon ska jag tydligen spela fotbollscup, fick sms för någon timme sedan. Ska bli riktigt kul, det tråkiga är att mamma och jag ska åka in till stan skit tidigt i morgon för att handla en dator till mig. Kul med en dator, men att gå upp typ klockan 05.00-06.00 när jag gick upp klockan 12.00 idag? Jaja, jag får väl se till att orka. Hoppas vi får tag i datorn, nu när det är mellandagsrea brukar folk vara helt galna.

Ska berätta lite mer om min "jul" när jag har ork. Nu känner jag mest för att äta pepparkakor tills jag spyr, så...

PUSS / SANDRA ♥

GOD JUL

GOD JUL ALLA (i efterhand, klockan är faktiskt 14 minuter över 12)

PUSS / SANDRA ♥

JULAFTON

Hallu, hoppas alla har haft en bra julafton. Det har ialla fall jag. Mycket god mat och jul godis, mys med familjen och massa klappar. Jag fick en kofta, hårtork och en film bland annat. Jag var även grymt snygg som tomte, fråga bara Mymmla. Ni skulle bara hört som hon skrek, hjälpte inte inte att jag var snäll och gav henne massa klappar nix hon bara grät. Hihih men det roligaste var nästan när jag drog upp masken och visa vem jag var, haha då börja hon störtgråta, som om hon var värsta besviken på mig hihi men sen så kom hon till mig med en gång så så farligt kan det inte varit :)

i morgon måste jag fan röra på mig känner mig som världens fetto, ser säkert ut som en nu också så mycket som jag har ätit i dag så. :S

Allt för i dag PUSS, LOVISA


GOD JUL


Bild från google.

Jag vet att man inte borde sitta vid datan på julafton men jag måste bara önska alla en god jul, och jag ska försöka komma tillbaka från min semester lite smått nu, får min alldeles egna data imorn ( i julklapp, fast på juldagen. ). :D då ska jag vara lite duktigare på att uppdatera. :D

jaja nu ska jag gå och laga lite julmat med familjen, oh sen blir det kalle anka klockan tre vilket är ett måste och sedan är det dags för julklappsutdelning, mys jag älskar julen. :D

Men som sagt alla får ha en toppenjul, GOD JUL PÅ ER ALLA. :D <3


// Önskar Desirée <3

TÄVLING AVSLUTAD !!

Pratade just med Sandra och vi bestämde att tävlingen är avslutad!
Rösterna fall så att Sandra fick 7 och Lovisa  3. Så SANDRA FLASHA!!

Jag skule villja tacka alla som röstade på Sandra ni gjorde helt klart rätt! ;)
Skulle också villja tacka min mamma och pappa som uppfostrade mig och ... hahah ne skämtar bara.





/ Lovisa "sexigtomte" Lindström


TILL SLUT VILL JAG BARA SÄGA : GOD JUL!!


FLASHA!!! TÄVLING!!!

Okej, nu är det så här att Lovisa och Sandra har en liten intern fight. Sandra vill att Lovisa ska flasha i bloggen, och Lovisa vill att Sandra ska flasha i bloggen. Det började som ett litet skämt men nu är det blodigt allvar (kanske.) Haha, men vi vill mest se om statistiken & kommentarerna ökar nu när denna ”tävling” startar. Ta det hur seriöst eller oseriöst ni vill. Vi är lite knäppa, men det är inget vi kan göra något åt. Så, det är bara att skicka iväg en kommentar med namnet på den ni vill ska flasha i bloggen. Vem vet, vi kanske gör det? (Troligen inte.)



SÄTT FART OCH KOMMENTERA!
Tävlingen avslutas den 23:e december på kvällen någon gång,
ni har ett dygn på er att rösta.


GAME ON

Hihi Sandra game on. 
Tror du jag blev rädd när du hotar mig med spö eller?
Då har jag en fråga till dig,  har du sett mina muskler eller?
Du borde vara rädd ;)
& nu tycker jag alla läsare ska kommentera,
- Sandra flasha!!
hhihihi / LOVISA


LOVISA DIN SKIT

Lovisa ska få spö, dels för att hon ber mig flasha i bloggen och dels för att hon lägger ut fula gammla bilder, nu kommer jag gråta mig till sömns ikväll. Haha, men Lovisa, gör du gör jag. Men du ska börja!

Kul att jag alltid (aldrig) har koll. Jag fick för mig att vi skulle åka pulka på innebandy-avslutningen, men i stället skulle vi bada. Jaja, som tur var så fick jag reda på att det var badkläderna som gällde, och inte de stickade tröjorna och långkalsonger. Men det var skönt att bada.

PUSS / SANDRA ♥

GO SANDRA, FLASHA!

Läste just Kenzas blogg. Hon flasha halva röven..
Så jag tänkte lite. Om vi också skulle göra det?
Ja då borde vi jö få några fler läsare kanske? ;)
Så jag tycker därför att Sandra ska göra en insatts.
GO SANDRA!! GO GO, GO SANDRA!
hihihi. allt för mig  denna dagen. / Lovisa


KNÄCK & KOLA

Kokar knäck och kola med mamma, är så mätt så jag vet inte vad.
Har gjort så mycket idag så jag är stolt över mig själv.
* Promenad, 45 minuter i snön
* Tränat hunden
* Städat mitt rum
* Kokat 1 sats knäck och 2 kola (blir en sats kola till.)
Kolan är till och med olika smaker på.
I kväll blir det nog pulka med innebandylaget, känner mig dock lite krasslig.
Förkylningen kryper på som vanligt till jul.
Ont i halsen och hostar och nyser.

Nej, skruva upp julmusiken på högsta volym och åter till kokningen av kolan.

PUSS / SANDRA ♥

221209

Desiree är dålig på att uppdatera men hon hälsar god jul och gott nytt år. Och säger att hon är tillbaka efter sin semester som vanligt igen..

Men själv så tycker jag att jag börjar bli ganska bra på att uppdatera.
Just nu sitter jag och vilar ut och pratar med dessan medans familjen sover. Eller Mymmla och Samuel sover och mamma och pappa gör väl något annat. Men hoppas snart alla vaknar till så det blir lite drag i stugan igen. ahh Mymmla är såå himla sööt, hon brås nog på faster siin :)

                               
                                                                 mymmla som liten.

/ Lovisa


HEJHEJ

Mamma och pappa sitter och ser på Ernst. Jag tror att jag spyr, jag gillar inte honom.
Men jag roar mig med att prata med Sandra och Vanja. Vilket alltid är trevligt. Vi smider lite nyårs planer. Med tanke på förra årets nyår så är det bäst och vara ute i god tid i år. Fast förra var jö ändå helt okej, jag menar vem vill inte vara vilse med bästa Sandra Sjöberg på tolv slaget? ;) hihi.
Men jag tror iaf att nyår i år blir riktigt nice. Lutar mot att vi krachar Linneas lya i stan om det går bra hih. Och vilka är vi? jao det blir väl typ Sandra, Linnea, Vanja, jag och Desiree (om hon vill har inte pratat med henne om det än) och så kanske de blir någon till vi får väl se.  Blir nog som sagt riktigt trevligt, är jö de flesta av mina så kallade bästa vänner så jag kan inte klaga :) ahh nu blev jag nyårs sugen!!

Men nu först är det julaffton :) och innan det så ska vi nu snart åka in och hämta bror och mymmla vid båten mycket trevligt :D 

de var allt från mig / PUSSSS LOVISA

                     
bild från förra årets nyår. jag och dotes :)<3


MITT HÅR!

Vafan ska jag göra med mitt hår? Just nu känns mitt hår typ som det största problemet i mitt liv, jätte fjantigt jag vet. Men jag har beslutsångest, och nu kan jag inte se ut så här längre.




Ska jag färga det ljusare (inte riktigt så ljust som på bilden) eller mörkare typ som på bilden till höger?
PUSS / SANDRA ♥

HEJSVEJ *

Inte får man vila när man har jullov, mamma släpar med mig på alla möjliga olika saker och jag får aldrig en lugn stund. I dag har jag varit i Visby mot min vilja och gjort lite ärenden, är klar med mina julklappsinköp men mamma tvingade med mig till stan idag i alla fall. Men fick i alla fall byta min mössa och mina vantar som än en gång har gått sönder, bytte till en annan sort nu. Äntligen. Nej, detta är ju så ointressant som det bara kan bli.


Haha jag & Joanna, länge sedan men ändå en kul bild :)

Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta.
PUSS / SANDRA ♥

211209

vill bara säga att går dagen var den bästa dagen på länge.
Skit kul i pulkabacken med sandra. &
Skit kul att basta med Linnéa & Fanny!

& nu lääängtar jag till Julaffton :)

/LOVISA


SE UPP I BACKEN

I dag så åkte Lovisa och jag pulka. Äntligen fick jag träffa dig igen din lilla skit.
Vi gjorde i alla fall en sjukt seriös (hmm) film som ni kan få se.
Haha min och Lovisas humor. Detta är den första filmen i bloggen.



PUSS / SANDRA ♥

SÅDÄR LITE I EFTERHAND...

Har inte skrivit något om min julavslutning än, så här kommer den sådär lite i efterhand.

Jag är förvånansvärt pigg när jag vaknar på morgonen och åker till skolan, pigg och förväntansfull. Det börjar med att vi byter paket i klassen, leker fader Abraham och kramar om varandra och önskar god jul. Vi ska gå till kyrkan men snöovädret gör så att några av oss får för oss att lifta till kyrkan, och efter ett ha viftat ett litet tag så stannar en bil. Det finns verkligen snälla människor. I kyrkan är det mysigt och rektorn håller tal och ber oss vara modiga år 2010, det var fint. Prästen skojar och låtsads prata i telefon med gud, det var kul. Några sjunger julsånger, det var vackert.

Vi går tillbaka till skolan, i snöovädret. Jag blir mulad 2 gånger av en viss Arvid Warte, men jag är snabb med att ge igen. I matsalen serveras risgrynsgröt som jag älskar. Dagen avslutas med jul-spex, som är underbart roligt. Några lärare är riktigt roliga och som vanligt så skrattar jag så jag får ont i magen. Parodin på SOS-Gute var nog min personliga favorit.


Ibland bara älskar jag Donner, där alla elever blir sedda och där lärarna inte alltid beter sig som lärare, utan som vänner. Donner, där man kan vara sig själv. När alla kramade om varandra på morgonen, visst, det var pinsamt. Men ändå så underbart att man kan göra så i en klass på ca 60 elever. Ändå så är jag nog gladare än någonsin över att det är jullov.

PUSS / SANDRA ♥

:(

Finner ingen ork, ingen lust.
Måste skriva av mig men kan inte, inte i bloggen.
Men i morgon, då är jag tillbaka.

PUSS / SANDRA ♥

JULBAK

Idag har det varit julbak för hela slanten. Mamma och jag har bakat lussebullar, fettbånsar och knäck. Nu fattas bara pepparkakorna och de tror jag blir i morgon. 

Nu sitter mamma och pappa och ser någon film på tv:n som jag verkligen in har lust att se, så datan får bli min kära vän ikväll. Får hoppas det blir lite drag på den bara ;)

Imorgon får jag i alla fall träffa Linnea, LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR! 
Öjj hansa tjejer, hade det inte varit jävligt kul att göra ett lag och spela den förredetta coop forum cup? :) (kommer inte i håg vad den heter nu förtiden menmen.)


hahah fan vad jag saknar denna kväll, så jävla sköna vi var! och SNYGGA! GRR!

/Lovisa


MYSPYS

Sitter i öde Näs och har en riktigt myskväll med mor och far.
Har just gått i genom alla bilder på datan och jag blev riktigt sugen på
en viss Fanny Ekedahl, jag saknar dig baby <3                                             
        Så fanny kom hem från skit stockholm, och kom och ge mig en fet kram :)
/LOVISA


JULLOV!!

... Och jag är hemma på ön :) Känns riktigt nice och vara hemma i öde Näs igen, och riktigt riktigt skönt och ha jullov!!

Dock är jag så jävla trött, För inte fick man någon sov morgon nix för Desiree ringde och väckte mig.. Men det får väll gå bara för det var hon hihi. Var kanske till och med bra att hon ringde så kom jag upp någon gång i dag och får tid att umgås med mammi min. Helt underbart att bo borta och sen komma hem då och då måste jag säga för då blir man lite bortskämd ;) HAHA. Just nu tillexempel så gör mammi pankakor bara för jag sa det, plus att hon dessutom har städat och pyntat mitt rum! Det gillas. <3
´
Just det, kommer ni ihåg julpyntar-tävlingen på internatet jag pratade om? VI KOM TVÅA :D ( av typ nio våningar) Fick som pris 300 kroner på cittygross så när vi kommer tillbaka då blir det att handla goodis för hela slanten haha ;)

HA DET BRA / LOVISA


en fin bild på mammi :)


JUL

Nu är allt klart, inga fler uppsatser att skriva. Är riktigt missnöjd med både svenskan och engelskan, men nu orkar jag inte mer. I morgon får vi lov! Alla julklappar är nu färdighandlade, alla pepparkaksdegar är utbakade och lussebullarna börjar ta slut. Det är jul, det är snö, snart lov.

Mitt horoskop (och Lovisas)
Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken. 

PUSS / SANDRA ♥


VISBY

Snart ska jag åka till Visby för att handla de sista julklapparna. Håret ser ut som fan, sminket ser ut som fan, kläderna är fula. Men jag bryr mig inte, för jag älskar julen. Jag älskar att det är snö ute, och älskar att det snöar just nu.

Sista skoldagen i morgon, och vi har inga vanliga lektioner. På morgonen ska vi byta julklappar i klassen, sen skulle vi till kyrkan, efter det var det nog lunch och så avslutar vi dagen med lite spex från lärare och elever. Ser jag verkligen fram emot. I går hade vi snöbollskrig, jag sprang mest runt och skrek "kasta inte på mig".

I morgon kväll är det också sävefest som gäller, och jag är mer taggad än någonsin.

Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
PUSS / SANDRA ♥

RUGBY

Så här såg det ut när Robin Malmros och jag spelade rugby på gympan idag.
http://www.youtube.com/watch?v=H8v-qZFVYnc
PUSS / SANDRA ♥

MYCKET SKRATT

Idag har jag skrattat mycket,
men nu är det slut på det,
nu blir det till att plugga igen.



Klagomål på att jag aldrig lägger upp egobilder, här har ni en.
Bilden är lite omgjord, haha kul att håret ser grönt ut? Märkte det nu.

Och har ni någon kommentar om något,
skriv det som en kommentar i bloggen och inte typ på msn eller i sms.
PUSS / SANDRA ♥

TRO DET ELLER EJ

Okej, tro det eller ej. Men jag ska till skolan till klockan 9 i morgon, även om jag inte börjar för än klockan 12.10. Jag ska plugga, eller, jag ska skriva en filmanalys. Fattar inget av uppgiften. Men Robin övertalade mig att åka till skolan tidigt, :) Så det blir väl några dryga timmar och upp tidigt i morgon, när man egentligen kunde ha tagit sovmorgon. Men som Robin sa, det är snart jullov.



Haha, här har vi Robin. När vi var i Polen i septemer 2008.
Vi var inne i någon grej där killarna skulle ha en sån där sak på huvudet.

PUSS / SANDRA ♥

BROR

Min lillebror föll precis ihop på golvet, han var helt koko en stund efter? Så rädd har jag inte varit på länge, haha men nu skrattar jag så jag nästan gråter, det såg allt för roligt ut. Jag är den bästa storasystern man kan ha.


Bild i från när jag gick i 7:an och Rasmus i 4:an.
Haha det var inte i går.

PUSS / SANDRA ♥

BADA BALJA

Kom precis in efter att ha badat badbalja med min bror i cirka en timme. Riktigt skönt var det, och det är alltid lika kul att prata med älskade lillebror. Innan dess så såg jag Robinsson, som jag för övrigt tycker är riktigt bra i år? Brukar inte gilla Robinsson... Såg den senaste Harry Potter filmen idag också, har bara sett den på bio en gång innan. Mamma var snäll som köpte hem den. Jag är ett riktigt Harry Potter fan, här läst alla böcker minst tusen gånger. Funderar på om jag ska se någon kul film i kväll?

En struts öga är större än dess hjärna.
PUSS / SANDRA ♥

SNART JULLOV :D

I fredags så såg vi på lucia i skolan, den var lite annorlunda ibland, men riktigt bra. :) På kvällen så var Sandra och jag på luciakvällen på högby, det var kul att träffa lite folk och gamla lärare men det var inte alls mycket folk, så det var tråkigt att det inte kom mer folk. :( men jag och sandra hade kul ibland ändå, och luciatåget var jättefint. :)

Idag så har jag spelat match mot vallstena, vi vann med 6-2, fan va tjuriga dom var då. :S Aja vi vann iallafall. :D När jag kom hem igen, så åkte jag, mamma och Jasmine till eke och fikade hos min mummo, och lekte lite med hennes fågel som heter kucko, han är supergullig, haha. :)

Imorn så blir det massor plugg och sen åka in till stan för dom fem sista skoldagarna innan jullovet. :D

Det var väl allt jag hade att säga..

Eller måste bara säga att HELT RÄTT VANN IDOL. :D ERIK ERIK ERIK. :D


// kram Desirée

VINNA/FÖRLORA

Spelade innabandy match idag, vi vann.
Mitt fotbollslag spelade futsal, och förlorade.
Är riktigt ledsen över det, hade varit grymt att spela futsal final i globen.
I kväll ska jag trösta mig med lussebullar, pepparkakor och julmust.



PUSS SÅ LÄNGE / SANDRA ♥


*

I kväll har Desirée och jag varit på Högbys lucia kväll. Såg idol när jag kom hem, tyckte vinnarlåten var ganska bra för en gång skull. HELT RÄTT ATT ERIK VANN! Jag kan inte låta bli att tycka Nicklas Hocker är galet sexig. Innebandy match i morgon, orkar inte skriva mer nu.

PUSS / SANDRA ♥

JULMYS

Lite smått sur har just suttit och skrivit om vår julpyntar tävling på internatet och just när jag var klar så försvan det. Så får väl börja om igen.
I går var det alltså den dagen då Julpyntar tävlingen avgjordes. "Domarna" skulle gå mellan våningarna och se vilken våning som var mest jul snygg. Vi var väldigt sega med pyntandet  så inte förren klockan tre igår så tog vi oss i kragarna och drog och köpte jul pynt och resten av eftermiddagen pyntade vi. :)
Det blev faktiskt riktigt bra, och internat ledarna/ domarna var riktigt nöjda med oss. (ska försöka ladda upp några bilder snart så får ni se hur snyggt vi har det :))
Det var även lusse vakan igår på skolan, så var i skolan halva natten och sjöng singstar, blev utklassad på gitarr hero, såg på film och spela lite tweester. Var faktiskt ganska mysigt.
Även denna dag fortsatte med julmys och även lite lucia. Vilket var ett fjasko. De skrattade igenom sig hela. Våran rektor skämdes så mycket att han har bett om ursäkt på vårat intranät, för att vi var tvungna att se det. lite smått kul hihi.
Nu nalkas det Idol final snart HEJA ERIK! :) / Lovisa
julafton för tre år sedan hihi.

NKA

Innebandy träning snart, egentligen är jag väl för trött för det. Lämnade in min uppsats om Sverigedemokraterna idag, och är väl inte direkt nöjd, men den duger. Hade också prov om "ekologi" som jag trodde skulle va på fredag, oh shit. Men men, upptäckte det redan i går kväll sådär kvart i 10, skickade ett sms till Robin och undrade om verkligen helvetet skulle vara idag, och så var det. Så jag pluggade till ca klockan 12, gick upp klockan 6 i morse för att plugga. Hur gick provet då? Jo, faktiskt så gick det nog bra, med de förutsättningarna jag hade. Nu är naturkunskap A avslutad, yeeees.

Får skriva mer efter träningen, för nu är det bråttom som vanligt. ´

PUSS / SANDRA ♥


SJUKT SERIÖS

HUR
Svarar du i telefonen: hej det är sandra, sandra, eller hallå
Tycker du om gul-bil-leken: jo, gillar att slåss
Mycket är klockan: 01.06
Spenderar du en regnig dag bäst: sover

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? raderad inkorg
Pratar du med på msn just nu? alldeles för många
Ringde du senast? sjukanmälde mig till skolan
Pussade dig senast? hemlis *
Vill du kasta en sten i huvudet på? Jimmie Åkesson

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: klart, jag är bäst
Gråtit en hel natt: haha joooo, lipsil jag vet
Vattenskidor: nepp
Rullstol: nepp
Gjort en bakåtkullerbytta: jo, kung på gymnastik
Köpt lösgodis för över 50 kr: vem har inte?
Önskat att du var det andra könet: hah jaa
Sett din kompis i rosa kanindräkt: ja, lovisa hade det på skolavslutningen i 9:an

Ett sjukt seriöst inlägg avslutat med två sjukt seriöst talespråk:
* Den man ligger med får bädda
* Det man inte minns, har inte hänt

PUSS / SANDRA ♥


*

I morgon ska jag till stan och julhandla, är ju som vanligt ledig på onsdagar. Men i morgon har jag fruktansvärt mycket plugg, för även om jag börjar bli klar med min uppsats så väntar ett hemskt naturkunskapsprov på fredag. Så mycket som jag har skrivit på min uppsats idag, ni kan inte ana! Jag pluggade så mycket att jag somnade tillslut, och sov i cirka 2 timmar. Nu är jag pigg. När jag sov drömmde jag för övrigt mardrömmar, det var riktigt äckligt. Bland annat blev jag instäng i ett solarium, fatta vad hemskt?


Under ett år skakar du hand med ungefär 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
Under ett år skakar du hand med ungefär 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

Okej, detta vill man nästan inte veta...

PUSS / SANDRA ♥

HEJSVEJ

Hemma från skolan idag, komplicerat. Ska se om jag hinner förklara sedan, och jag tror inte att ni blir förvånade nu när jag skriver att jag inte har tid att blogga. Jobbar på min histora/samhälls-uppgift. Men kan inte slita mig i från bloggen, kan inte hjälpa att jag tycker det är kul. Men nu blir det plugg igen, och sedan äta lite julfika med mamma.

PUSS / SANDRA

FUTSAL SM

Börjar fundera på om mina blogg-kompisar Desirée & Lovisa har något hemligt intresse som är att ladda upp fula bilder på mig på den här bloggen? Haha, puss på er.

 

Detta är en bild från mina dagar som blondin i somras, haha. Kände för att ladda upp en lite sommrig bild på mig och lilla Lucy. Blir inget klokt blogg inlägg i kväll, men jag kan i alla fall meddela att mitt lag, Gotland Södra, har gått till final i futsal SM. Finalen spelas i södervärns hallen klockan 11.30 på lördag, kom gärna och kolla. Jag hoppas att mitt knä är bra tills dess, fick en tackling och slog i riktigt illa. Nu är det helt rött, blått, lila med en bula lika stor som en tennisboll (haha nästan.)

PUSS / SANDRA ♥

SANDRA DUKTIG! ;)

Oj jävlar, fan vad chokad jag blev när jag klicka in på denna blogg trodde nästan jag hade hamnat fel. Men icke då det var bästa Sandra som ändrat våran header, jätte fint blev det :) duktig flicka!!
 
Jag ska passa på att säga i fall ni har tråkigt så passa på att kolla in Theironlake.blogg.se typ as nice!!

Annars så har jag inget att säga, tänkte avsluta med en ointressant sak:
jag har blivit grym på att cykla utan händer ;) HIHI / Lovisa

                                  


SANDRA'S INLÄGG

Som vanligt har jag egentligen inte tid att skriva, sitter här med ett glas Oboy och en historia uppsats som ska lämnas in torsdag morgon. Ska även plugga på NO provet som är till på fredag, som kommer att gå åt skogen. Hoppas på att få skriva av mig lite i bloggen i kväll, så underbart att skriva av sig lite och sammanfatta dagarna. Men har man inte tid så har man inte, därför får ni hålla er till godo med en liten kul grej som jag hittade. Haha de flesta vet nog att sex är bra träning, och här har jag kopierat en lista över hur mycket kalorier som går åt.

TA AV HENNES KLÄDER 
Villig - 12 Kalorier 
Ovillig - 187 Kalorier
 

KNÄPPA UPP BH:N 
Med båda händerna - 7 Kalorier 
Med en hand - 12 Kalorier 
Med tänderna - 85 Kalorier
 

TRÄ PÅ EN KONDOM 
Med erektion - 6 Kalorier 
Utan erektion - 315 Kalorier
 
 
ORGASM 
Riktig - 112 Kalorier 
Fejkad - 315 Kalorier 

EFTER ORGASM 
Ligga och kramas - 18 Kalorier 
Gå upp direkt - 36 Kalorier 
Förklara varför du går upp direkt - 816 Kalorier
 

ATT FÅ EN ANDRA EREKTION Om du är: 
20-29 år - 36 Kalorier 
30-39 år - 80 Kalorier 
40-49 år - 124 Kalorier 
50-59 år - 972 Kalorier 
60-69 år - 2916 Kalorier 
70 och uppåt - Döden
 

KLÄ PÅ SIG EFTERÅT 
Lugnt - 32 Kalorier 
Snabbt - 98 Kalorier 
Med hennes pappa knackandes på dörren - 1218 Kalorier 
Med din fru knackandes på dörren - 3521 Kalorier
 

Okej, det skulle förvåna mig om detta stämmde.
Men var ändå ganska roligt att läsa.

PUSS / SANDRA ♥

SUBSTANTIV OCH SÅNT

Ska upp kl 6 i morgon för att åka till helvetet och spela fotboll. Bör egentligen gå och sova men vet att jag ändå inte kommer somna för än efter 00.00. Ska ändå bli riktigt kul att spela, det tråkiga är att första matchen är kl 10.00 och den andra klockan 15.00, jaha, vad ska man göra mellan matcherna då? Finns inte direkt något kul att göra i Slite.

Detta är till alla er som inte kan skilja på substantiv, adverb, adjektiv och verb:
1. Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, flaskjävel, skruvjävel osv.
2. Adjektiv är ord du sätter "skit" före: skitbra, skitful, skitkort osv.
3. Verb sätter du "utav helvete" efter: drack utav helvete, tänkte utav helvete, sov utav helvete osv.
4.

Adverb är ord som du kan sätta "förbannat" före: drack förbannat ofta, har dansat förbannat mycket, har sovit förbannat länge osv.




bild från sommaren 2008, Therése, Desirée, Jag, Elisa och Lovisa.

PUSS / SANDRA ♥

JULAFTON

Julafton är om
 
18 dagar
2 timmar
43 minuter
20 sekunder

// Kram Desiree

DESIGN

Blev klar med designen nu, men blev typ inte nöjd.
Jaja, den får vara så här ett tag så får jag väl göra om den när jag har tid.
Men ni kan ju alltid ge designen en liten kommentar om någon orkar.

PUSS / SANDRA ♥


SANDRA!

Förressten!! snygg sidan blev Sandra. :D

<3<3<3
Sandra gråter på båten!! :)

// puss Desirée

MAT & TÅRTA

Igår så blev det mys hemma framför tv:n, och så fick jag lite manikyr av Stephanie ( brors flickvän ) trevlig kväll. :)

Pappa fyller 43 idag, så vi får snart besök, av farbror hans familj och farmor och farfar, och då blir det mat och tårta som farmor lagat, mummmmmmssssss blir det nog, brukar det iallafall bli när farmor lagar mat. :D

Imorn så blir det match, Hansa-A möter Hansa-B, det brukar vara roliga matcher så hoppas på det. :D

Detta blev ett minikort inlägg, men med tanke på att vi snart får besök så får jag nog dra mig ifrån datan ett tag.


Manikyr, brukar typ aldrig ha nagelack, mest på grund av att jag inte orkar fixa det, men erbjuder nån sig att göra det så tackar man såklart ja, bli lite bortskämd ibland är alltid nice. x)

Denna söta unge kommer hit på kalas snart, det är alltså min sockersöta kusin Matilda. :) <3

// kram Desirée


BRA MINNE?

För två sekunder sedan visste jag precis vad jag skulle skirva, men inte nu.
sitter på mitt rum och taggar inför matchen med hjälp av godis mumms hih. Men ska nog sluta med den taggningen och jobba med min SO i ställe, behöver skriva rent den så. Ååh i kväll får jag träffa mammsen igen, har inte sätt henne sedan höslåvet så det ska bli väldigt kul och få se henne :)

ha en bra lördag allihopa, puss / Lovisa


JAG SKULLE FASTNA I MIN ENSAMHET IGEN...

... OM DU LÄMNADE MIG NU.

Det är tidigt och jag är trött, sov uselt i natt och kommer antagligen vara skit seg på kursen i dag. Jag är så trött, så jag skulle kunna somna här och nu. När jag kommer hem från kursen (blir väl runt klockan 14.00) så ska jag prata med Desirée och Lovisa och fråga om jag ska göra om designen på bloggen, eller om de ser detta kan de ju bara kommentera eller skicka ett sms så jag vet att det är okej. För denna design har vi haft så länge nu, börjar bli tråkig.

En naken man är inte rädd för ficktjuvar.
PUSS / SANDRA ♥


2 VECKOR TILL JULLOV

Jag känner nästan att det är min tur å skriva nu, var ett tag sen sist.

Skolveckan har som vanligt gått riktigt snabbt, och det återstår nu bara tio dagar kvar i skolan och sen är det jullov, ska bli så sjukt skönt. :D

Vi har inte gjort särskilt mycket i skolan den här veckan, idag eller blir igår eftersom klockan är över tolv, men hade iaf musik sista lektionen där vi håller på å öva in låten som vi sen ska spela upp för klassen, shit vet inte om jag vågar, kommer typ skaka så mycket att jag inte kan sjunga, men hoppas det ska gå bra. Men om man övar på samma låt om och om och om och om och om igen, så kan ni kanske förstå att man blir lite trött på den, och helt enkelt bara allmänt trött, haha så jag, angelica & sara hade lite kul med olika ljud på pianot, haha angelica "spelade" jag sjöng och sara blev kameramannen, haha tror min sång hördes över hela säve. x) men vi hade iaf sjukt kul. :D

nu i helgen så blir det pluggpluggplugg, rolig helg?? nja, fan saknar högby när man knappt hade några läxor alls, och saknar alla personer på högby, det underbara 3-laget. Nej nu räcker det för ikväll men ska först bjuda på lite härliga högbybilder, några från polen får det bli också. :D


Gympa på högby. :) Sandra, Therése & Dennis. :)
 
Sjukt kul och fint i Zakopane. :) Jag, Sandra, Tobias & Joakim. :)

Haha tobbe, när vi fortfarande var i Sverige.

Jessica, Therése, Joakim, Sebastian & Sandra på flygplatsen. :)

Haha jag bara älskar denna bild på Amanda & Robin. x)

Jag & Therése :)

Haha denna kväll hade vi grymt jäkla kul. x) ( snygga Therése på bilden ;) )


Har typ miljoner fler bilder från Polen som jag kan lägga ut, men det får bli en annan dag i så fall, för nu ska jag sova.

// kram Desirée

HEJHEJ (IGEN)

Självklart älskar jag Gotland Södra, men när jag skrev förra inlägget kom jag på att jag även älskar ett annat lag, ett lag som tyvärr inte finns längre men ändå är det laget där jag har mest fotbollsminnen i från.




IF Hansa/Hoburg, vi kanske inte var det bästa laget. Men vi var i alla fall det laget som hade roligast.

Nej, nu ska jag sluta att prata om fotboll. Kan inte låta bli i bland, har varit borta från fotbollen allt för länge för att det ska vara hälsosamt för en träningsnarkoman som mig. Fotbollen är nog trots allt, mitt största intresse.

PUSS / SANDRA ♥ (IGEN)

HEJHEJ

Avslutade utomhus fotbolls säsongen i dag, lite sorgligt. När vi såg bilder i från året som gått med laget så var tårarna inte långt borta. Vi tränar tillsammans, vi vinner tillsammans, vi förlorar tillsammans, vi gråter tillsammans, vi skrattar tillsammans och vi svettas tillsammans, vi är Gotland Södra.



Annars har min dag idag inte alls varit bra, har varit på allmänt dåligt humör och känner mig verkligen urdålig på allt. Därför var det skönt att åka på träning, lira lite fotboll och käka pizza med laget och avsluta säsongen.

På söndag ska jag spela futsal sm (fotboll), vilket blir underbart för jag har missat de andra kvalen på grund av min skada. Det räcker med att vi spelar en match oavgjort (vi ska spela 2 matcher) för att gå till final.

Idol i kväll är nog det bästa avsnittet som jag någonsin har sett.
Calle ska åka, vill se Tove och Erik i final där Erik ska vinna.

PUSS / SANDRA ♥


DE VAR ETT TAG SEDAN..

ja nu var det ett tag sedan jag skrev, får fan ta och skärpa mig!! Men skyller på att jag aldrig vet vad jag ska skriva.

Men nu har jag iaf lite att skriva om, har nämligne spelat skol sm innomhus idag. Fan vad vi krossa, vann första matchen med 7 - 3 och andra matchen med 10 - 0. HÄRLIGT BRUDAR! Jag är dock inte riktigt nöjd men min prestation, iaf inte andra matchen. Vissa kanske tycker det låter kostigt eftersom jag höll nollan men kändes ine bra iaf. Jag kände att jag typ känndes lite osäker, specielt med fötterna. Men men bara att träna upp dom!!

Imorgon ska jag först spela tränings match sedan begär jag mig av till kalmar och träffar hela familjen. Så ska vi julhandla lite och sådant mys.

                                                Sandra och Desiree, jag saknar er! <3
/ Lovisa


Säger bara det - HAHHA!


DRA PÅ SMILBANDET

I dag har skolan varit ganska okej, fick faktiskt bra hjälp av Arvid Boberg med mitt arbete. Hoppas att jag hjälpte Tobbe lite också, jag är dålig på att ge kritik. Hände ganska roliga saker i skolan idag, men Emma och jag kom i alla fall fram till att "dagens händelse" var när Robin tog på vindruterorkaren när vi såg på film. Det går inte att förklara, var säkert bara Emma, jag och Robin som tyckte att det var kul. Men jag skrattar ändå så jag får ont i magen varje gång jag tänker på det, fortfarande. En annan rolig sak var när jag tog Arvid Wartes mössa och lurade honom att vi hade lämnat kvar den. Men egentligen hade Amanda den, Arvids min när han insåg att jag inte hade mössan längre såg bara för rolig ut, och när Amanda låtsades trampa på den i leran. Sp09 klassen är bara för mysig ibland.

Efter skolan så fikade Amanda, Robin, Emma, Therése & jag på bagarns på Hemse. Vilket var hur härligt som helst. Vi kan verkligen prata.

Och eftersom att Robin stod för dagens händelse så får han vara med på bild. Skolavslutningen i 9:an, den dagen glömmer jag nog aldrig.




I morgon är det engelska redovisning. Jag kommer dö inför klassen.
PUSS / SANDRA ♥

KORT

Ett kort inlägg innan jag ska upp och sova i mitt nystädade rum. I går somnade jag strax efter klockan 04.00 och det är inte mitt fel... Utvecklingssamtalet idag gick väl bra, pratade inte om något speciellt utan det var mest vad jag tyckte. Grey's Anatomy var verkligen supermysigt i kväll, jag längtar till julen. Åt lite julfika idag, pepparkakor, saffranslängd och drack julmust. Övningskörde även till Klinte. Har inte alls pluggat så mycket som jag hade tänkt mig idag, men har i alla fall granskat Tobbes text om rasism, vilket väl var det viktigaste. Eftersom att Tobbe är den enda personen jag nämner i texten förutom mig själv så får jag väl piffa upp inlägget lite med en bild på just Tobbe. Jag tog den i Polen, september någon gång år 2008. Tycker den är riktigt skön.


Nej, sängen väntar.
PUSS / SANDRA ♥

NÅGRA GAMMLA BILDER

Klockan är över 00.00 och jag är vaken? Två koppar jordgubbs te gör susen. Jag är ledig i morgon, så jag kan gå och sova när jag vill. Tyvärr ska jag på utvecklingssamtal, önska mig lycka till...

Eftersom att jag inte har något vettigt att skriva, så ska jag ladda upp en massa bilder, som är ganska så gammla vissa av dem. De flesta är från 2008.



denna bilden får mig alltid att skratta, mina dubbelhakor,
desirées face & theréses garv. underbart!

sommar så in i norden, i juni år 2008. therése & jag.

konfermation i havdhem, 1 maj -08 om jag inte minns fel?


polen i september 2008, underbara människor.
skolresor kan vara allt bra kul, speciellt med gammla 3-laget.

sommaren 2008, öland tror jag?

jag och joanna hösten 2008, den bjuder vi på.

skolavslutningen i 7:an, år 2007. älskade gammla klassen.

Nej nu får det räcka med bilder, PUSS / SANDRA ♥

RSS 2.0