MVG?

Jag trodde jag skulle bli glad av att få mitt första MVG på Donner, och visst, men jag känner mig faktiskt mer sur över att jag inte har fått det tidigare. På Högby var allt så lätt, då var jag fan missnöjd med VG, det enda som gjorde mig nöjd var i stort sätt MVG med god marginal. Nu då? Nu får man vara lycklig så länge man inte får IG. Nu ska jag ta tag i skolan, satsa lite, vafan jag vet ju att jag kan.

I skolan i dag var det helt okej, mycket kortspel och mycket engelska. Hade engelska i 2 timmar och 50 minuter, men det gick skit fort. Såg en ”film” eller vad man ska kalla det som var riktigt intressant. Efter det var det lunch och idag upptäckte jag den supergoda såsen som Therése påstår alltid ha funnits + att hon ätit den skit länge? Från och med idag ska jag ta den varenda dag. På rasten spelade vi kort, och jag var bäst på neger och president. Efter det så lyssnade vi på en konsert (Donner konsert med de från 2:an) som var bra. Asker beatboxade och var grym som fan! Skit skön, verkligen. När konserten var slut så var det en timme kvar till bussarna gick, och eftersom att det inte gick någon tidigare buss hem så spelade jag, Emma, Arvid, Therése och Emil kort. Jag måste skryta med att jag vann hjärtersju 2 av 2 gånger. Hur det gick i neger och president vill jag inte tala om, host * (dålig förlorare.)


Bild på mig och joanna för mer än ett år sedan, saknar dig <3
Bilden hamnade här på grund av snacket om kort.

I dag ska jag äta prinsesstårta och daimtårta för vi firar pappa i dag (fars dag) för på söndag när det är fars dag på riktigt ska vi till mormor & morfar. I kväll är det också fredags mys, älskar fredagar. Undrar vilket tema det är på idol i kväll? Det lär jag väl märka.

Som vanligt så avslutar jag med onödig fakta, och om den är onödig får ni avgöra själv. Finns kanske någon där ute som kommer att dra nytta av detta: Att äta 1 ½ kg vattenmelon inklusive kärnorna (viktigt) ger samma effekt som viagra. Haha härlig info :)

PUSS / SANDRA S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0